icon

Ako podporiť ovuláciu pri problémoch s Gynexom?

26. apr 2025

Nemám ovulaciu. Som z toho v koncoch, že to bude anovulak. Minulý mesiac bola pekne ovulácia síce na 19DC ale prebehla. Ja som začala užívať Gynex a tento mesiac nič. Už som to aj včera vysadila. Nechápem ako ho môžu všetci chváliť. Ovulacne testy sú stále v rovnakej intenzite druhá slabá čiarka. Všetky úplne rovnaké. Čo mám robiť? Ako to rozbehnúť ? Dá sa to ešte ? Ja mám stále pocit mokra akoby mala byt ovulácia ale není. 😭

Ako podporiť ovuláciu pri problémoch s Gynexom?
autor
26. apr 2025

Mám aj akokeby bolesť vajecnika, citlivé prsia. Nechápem to čo sa deje

domkakvet
26. apr 2025

Podla mna sa moc sledujes.

eliska13
26. apr 2025

Vieš koľko žien ani nevie, že pár x ročne nemaju ovulaciu?Nemáš PCO?

colsami
26. apr 2025

A na zaklade jedneho cyklu tu vysadzat pripravky je tiez hlupost, hoci teda gynex nepokladam za ziadny zazrak.
Ten anovulacny cyklus proste raz za cas byva bez ohladu na hocico. Kolko mas rokov, po 40tke? Ze taka panika.

autor
26. apr 2025

Nie nemam teda aspoň neviem o tom. Mám už deti a otehotnela som bez problémov. Na sone tiež bolo všetko ok, síce neviem či aj tam by bolo vidieť PCO. Teraz meriam druhý cyklus. Predtým som nikdy nemerala. Ovulacne testy som začala robiť až na 18DC a nič. Robím 2x denne. Mám 29 rokov.

autor
26. apr 2025

Len zasa sa všetko predĺži ten anovulak bude strašne dlho trvať než sa vôbec spustí menzes. To je na tom najhoršie.

colsami
26. apr 2025

A v com je problem? Musis silou mocou stihnut nejaku retazovu matersku ci ako, ked mas len 29 a uz nejake deti? Ja nechapem co tak tlacis na pilu. Vies kolko priemerne trva otehotniet zdravemu paru? No nie, nie je to ziaden prvy sup, aj ak to tak niekedy vyjde, je to skor vynimka z priemeru.

autor
26. apr 2025

Toto je štvrtý mesiac čo sa snažíme . Minulý mesiac ovulácia bola a aj tak to nevyšlo. A teraz toto.

kiki68
26. apr 2025

Mate sex kazde dva dni od menzesu? Mozes skusat aj pocas. Neviem, ja som otehotnela den ako koncil menzes a druhe hned na zaciatku, ten prvy tyzden. Ja som ani tie testy nestihla robit na ovulaciu. Mozno by som skusila ist takto divoko a ci za dva mesiace nebude nieco z toho.

autor
26. apr 2025
@kiki68

Mate sex kazde dva dni od menzesu? Mozes skusat aj pocas. Neviem, ja som otehotnela den ako koncil menzes a druhe hned na zaciatku, ten prvy tyzden. Ja som ani tie testy nestihla robit na ovulaciu. Mozno by som skusila ist takto divoko a ci za dva mesiace nebude nieco z toho.

@kiki68 ďakujem skúsim. A myslíš, že je to dostatočne sex každé dva dni? Či lepšie je každý deň ?

deedol
26. apr 2025

kazde dva staci.
a odporucam zostat v ramci moznosti pokojna. pises, ze uz mas deti a 4 mesiace su nic. poznam baby, ktore nemali deti a riesili to roky. niektore uspesne a ine zial nie.

autor
26. apr 2025

Všade som čítala na ten Gynex dobre recenzie ale mne to nerobilo vôbec nič. Neviem či aj toto není toho nasledok. Možno som to vysadila skoro ale nemala som z toho dobrý pocit. Ak máte nejaké skúsenosti prípadne s ním napíšte.

hypoteka2022
27. apr 2025

mne Gynex za 3/4 roka nepomohol...az Inofolic, po cca 3 mesiacoch som otehotnela... ale tieto pripravky sa pouzivaju hlavne pri PSOS... co som citala, tak pri normalnom cykle oddaluju ovulaciu a predlzuju cykly...

autor
27. apr 2025

Dnes dosť klesla teplota

kiki68
27. apr 2025

Kazde dva dni staci, lebo spermie preziju tych 48hod, cize vzdy tam nejakych bojovnikov budes mat. Tak sa najlahsie trafis do toho okna ovulacie bez stresov.

autor
27. apr 2025
@kiki68

Kazde dva dni staci, lebo spermie preziju tych 48hod, cize vzdy tam nejakych bojovnikov budes mat. Tak sa najlahsie trafis do toho okna ovulacie bez stresov.

@kiki68 čo znamená takýto pokles ? Je to zle ?

kiki68
27. apr 2025

To ja neviem, nikdy som toto neriesila u seba, to videl iba lekar na folikulometrii vtedy a nakoniec som aj tak dalsiu ovulaciu mala uplne inak ako boli tie pred vysledovane. Ale my sme sa zacali snazit a po tom ako to sledoval kvoli tvorbe cyst. Otehotnela som vtedy hned. Druhe na treti cyklus. Cize neviem tieto grafy nejak zhodnotit. Mne vychadza z toho grafu, ze jedine zvysenie teploty prebehlo hned na zaciatku? A dalej to uz islo len dole. Pockala by som na ms. Samozrejme sex mat mozes.