Ako používať Duphaston?
Ahojte som dva roky po potrate, pol roka mam problém s menštruáciou, bola som aj už lekára g.
Nejak to neriešil.
Doma mám ešte duphaston viem že je na úpravu cyklu, ako ho správne brať? Ď.
Ja keď som ho mala na úpravu tak som brala vždy od 14DC do 26DC tuším.
Ja som brala duphaston od 16DC 10dni 2xdenne a tiez som brala mastodynon na upravu cyklu, ale kupila som ho bez receptu v lekarni
@bambulienka25
@bambulienka25 potom netusim ako mi to len tak dali v lekarni. Ja som to brala pred 4rokmi 1x na cysty na prsniku, vtedy mi to odporucila moja gyn, ale nepamatam sa ci som ich vtedy kupovala na predpis, ale teraz v marci som ich urcite nemala na predpis (moja gyn ani nevedela, ze ich beriem). Ja kym som brala duphaston ms bola pravidelna a po dobrati som bola zas tam, kde predtym, tak som 2 mesiace brala mastodynon, pretoze som chcela, aby sa mi upravila ms, lebo sme sa snazili o babo a podarilo sa 🙂
@bambulienka25 toto? Lebo je to voľno dostupné
@eal toto??
@eal a ako dlho si brala 😊
Ja som brala tieto kvapky (pridavam foto), neviem ci je rozdiel medzi nimi, kedze obal sice nieje rovnaky, ale nazov a znacka je rovnaka, ked dobre pozeram. Brala som celu flasticku a potom som otehotnela, tak som uz nebrala. Nepamatam si, ci som zacala brat presne na 1DC, ake ms mi prisla na 33den a mesiac predtym som ju dostala na 44den...A pred 4rokmi, ked som ich brala, tak mi ms prisla po 15dnoch a dr mi povedala, ze je to v pohode, ze je to kvôli tym kvapkam
Ďakujem 😊tak skúsim
Ahojky ja ho beriem na úpravu cyklu od 16 do 25 DC rano večer