Ako prekonať ročnú neúspešnosť snaženia sa o bábätko?
Dneska je to rok už čo sa snažíme o bábätko a stále nič 🥺
Tak tak, v buducnosti bud otehotnies alebo uz nie , a tu ti nikto nepovie ze co bude
Nam to tiez trvalo par rokov. Nakoniec je z umeleho oplodnenia. Asi je cas navstivit kliniku
Chodte sa poradit do centra asistovanej reprodukcie, je na case zistovat pricinu. Mne to pomohlo, ze som mala pocit ze to riesime
Ísť na kliniku asistovanej reprodukcie. Evidentne ťa to trápi, je čas zistiť príčinu. Ak treba nejakú liečbu alebo čokoľvek, vyšetrenia a pod, ver, že sa to vie dosť natiahnuť. Nejedna žena podstupujuca IvF by povedala, že mohla na kliniku ísť skôr.... Nie je sa čoho báť, ak sa nenájde problém, aspoň budete viac uvoľnení a menej v strese
@gabrielka121 my o druhe uz takmer 2 r a v car riesime uz pol roka a zatim nic takze vyssie maju pravdu skusila by som obvodneho gynekologa ak ste tam este nebola a potom uvidite ako Vas nasmeruje… ale urcite bude najskor hormonalny, folikulometria, stery potom spermiogram… mozno este skusi dr s vami planovany styk
@gabrielka121 určite u gyn rozšírený hormónalny profil spravyt,stery spravyt, ísť na endokrinológiu tsh ma byt pod 2, gyn či vajcovody sú priechodné, muž na spermiogram, stery u urológa, medzitým pozorovať na sono u gyn ci mate ovuláciu. Podľa výsledkov potom liečba. Veľa stastia 🤞🤞
Treba začať riešiť príčinu, u nás sa prvé podarilo na druhý cyklus a druhé sa viac nepodarilo...resp skončilo neúspešne a potom som sa nejako zmierila s tým že ďalšie nie, nakoľko strata nádeje bolela viac ako to že sa nedarilo
Nám sa podarilo po 2 rokoch aktívneho snaženia, po rokoch sme absolvovali obaja všetky základne testy kde bolo všetko ok. Ovulacia stále prebiehala a predsa nič … ďalší rok nás už každý tlačil do nejakého riešenia, my sme sa ale na to necítili. Až raz som nedostala menštruáciu a našla som si 2 vytúžené čiarky 🥹 len tak, zrazu, akoby nič … bol to asi 23. Cyklus. Teraz začínam 5. Mesiac. Držím palce ❤️
@gabrielka121 čas to riešiť s lekármi, nemusí ísť o nič vážne, môže to byť úplná banalita

Ďakujeme za oznam, prajem(e) veľa šťastia.
Čas navštíviť kliniku a riešiť genetické, morfologické a iné odporučené testy. A v prípade že už ste v tej fáze tak... prajem(e) pevné nervy.