icon

Ako privolať ovuláciu bez liekov?

3. nov 2022

Baby beriem uz tretie femi kvapky macu a matersku kasicku a nic liekov sa bojim☹️☹️

veronika3110
3. nov 2022

Z akého dôvodu sa bojíš liekov? Ovulacia závisí od hormónov, takze privolať si ju nevieš.. a ak máš problémy s hormónmi (ako som mala napr. ja) tak ovulaciu mat ani nebudes a nepomôže ti nič, zbytočne vyhadzujes peniaze za výživové doplnky..
Ja by som bez tých liekov nikdy neotehotnela

darius_a
3. nov 2022

Hormonálna /ženská joga

leuska1991
3. nov 2022

Fytosoja

simona1998
3. nov 2022

Ako vieš že nemáš ovu?

autor
3. nov 2022

@veronika3110 citala som o soji uvazujem nad nou a po liekoch si mala ovulaciu ci uz zase nie?

autor
3. nov 2022

@simona1998 dr mi brala hp ze ovulka neprebehla no brala
Mi iba tabulkovo. Lenze ja mam aj hlien aj ruzovy dokonca dnes som 12 dc bola na usg povedala ze este je sliznica nizko ze mam prist az v stredu ze tam s auz uviidi

autor
3. nov 2022

@leuska1991 brala si?

sense
3. nov 2022

Inositol si skusala?

autor
3. nov 2022

@sense beriem cisty uz dva mesiace

kmysiakova
3. nov 2022

Vyskúšaj gynex, mne pomohol 🙂

veronika3110
3. nov 2022

@autorka Áno potom som už ovulaciu mala… musela som brat hormóny aby vôbec prebehla

autor
3. nov 2022

@kmysiakova nieje to to iste co femi

autor
3. nov 2022

@veronika3110 a neziaduce ucinky po clostyle

kmysiakova
3. nov 2022

Netuším aké sú tam zložky ale s gynex mam len dobre skúsenosti- PMS, nepravidelná, bolestivá ms a od kedy som to začala užívať tak som vedela, že mám a kedy mam plodné dní

autor
4. nov 2022

@kmysiakova aha ok lebo ja zas mam menzes ako hodinky cize mne tam nema ani co upravovat

veronika3110
4. nov 2022

@autorka nežiadúce účinky po clostyle ?? tehotenstvo... 🙂 čo nebolo nežiadúci účinok..
ale clostyl som brala len raz, podarilo sa mi otehotnieť na 1x, predtým som dlho brala duphaston a potom progesterone

rivini
4. nov 2022

Mne pomohol vysoko davkovany vitex jahnaci (agnus castus). Bezne pripravky su dost nizko davkovane, kupila som si pripravok obsahujuci 125 mg. Blokuje prolaktin v mozgu, to bolo u mna pricinou vynechavajucej ovu. A vitamin D. Tiez velmi dolezity na dozrievanie a kvalitu vajicok

autor
4. nov 2022

@veronika3110 ok tak super potom

autor
4. nov 2022

@rivini ale ja neviem ci mi to blokuje kde je vlastne problem len viem ze daky hormon za ovulku bol nizky