Ako privolať ovuláciu bez liekov?
Baby beriem uz tretie femi kvapky macu a matersku kasicku a nic liekov sa bojim☹️☹️
Hormonálna /ženská joga
Fytosoja
Ako vieš že nemáš ovu?
@veronika3110 citala som o soji uvazujem nad nou a po liekoch si mala ovulaciu ci uz zase nie?
@simona1998 dr mi brala hp ze ovulka neprebehla no brala
Mi iba tabulkovo. Lenze ja mam aj hlien aj ruzovy dokonca dnes som 12 dc bola na usg povedala ze este je sliznica nizko ze mam prist az v stredu ze tam s auz uviidi
@leuska1991 brala si?
Inositol si skusala?
@sense beriem cisty uz dva mesiace
Vyskúšaj gynex, mne pomohol 🙂
@autorka Áno potom som už ovulaciu mala… musela som brat hormóny aby vôbec prebehla
@kmysiakova nieje to to iste co femi
@veronika3110 a neziaduce ucinky po clostyle
Netuším aké sú tam zložky ale s gynex mam len dobre skúsenosti- PMS, nepravidelná, bolestivá ms a od kedy som to začala užívať tak som vedela, že mám a kedy mam plodné dní
@kmysiakova aha ok lebo ja zas mam menzes ako hodinky cize mne tam nema ani co upravovat
@autorka nežiadúce účinky po clostyle ?? tehotenstvo... 🙂 čo nebolo nežiadúci účinok..
ale clostyl som brala len raz, podarilo sa mi otehotnieť na 1x, predtým som dlho brala duphaston a potom progesterone
Mne pomohol vysoko davkovany vitex jahnaci (agnus castus). Bezne pripravky su dost nizko davkovane, kupila som si pripravok obsahujuci 125 mg. Blokuje prolaktin v mozgu, to bolo u mna pricinou vynechavajucej ovu. A vitamin D. Tiez velmi dolezity na dozrievanie a kvalitu vajicok
@veronika3110 ok tak super potom
@rivini ale ja neviem ci mi to blokuje kde je vlastne problem len viem ze daky hormon za ovulku bol nizky

Z akého dôvodu sa bojíš liekov? Ovulacia závisí od hormónov, takze privolať si ju nevieš.. a ak máš problémy s hormónmi (ako som mala napr. ja) tak ovulaciu mat ani nebudes a nepomôže ti nič, zbytočne vyhadzujes peniaze za výživové doplnky..
Ja by som bez tých liekov nikdy neotehotnela