icon

Ako rýchlejšie otehotnieť?

uniquegirl
21. nov 2017

Ženičky, poraďte ako otehotenieť? (Neviem či napísať aj rýchlejšie, ale nejako to nejde podľa predstáv) :( Sú nejaké vtamíny, alebo čosik také, či treba navštíviť lekára?

deti95060810
21. nov 2017

prestať nato myslieť....

libawet
21. nov 2017

@uniquegirl tu je na to veľmi veľa tém, stačilo pohľadať, nemusela si novú zakladať. Ak to nejde asi rok, snažíte sa a žiadny výsledok, tak aj lekára už treba vyhľadať, no a v druhom rade, upokojiť sa, čím viac budeš na to tlačiť, tým horšie. Skús aj gynex.

lilyianka
21. nov 2017

@uniquegirl nikto ti zaruceny recept na otehotnenie neda...otazne je ako dlho sa snazite ( ci uz treba navstivit lekara)

sm23
21. nov 2017

Nemysliet na to

renatka100
21. nov 2017

Kup si ovulacne testy a zistis kedy je vhodny cas

hettinka
21. nov 2017

@uniquegirl žiadne testy, stresy, riešenie ... namiesto toho víkend v tatrách, u nás zabral na prvý šup po x mesiacoch snaženia (aj u kamošky)

laxinka
21. nov 2017

@uniquegirl ja som si kupila ovulacne testy (vyslo ma to okolo 50eur) a robila som si ich kazdy den od 1. dna cyklu (jasneee ze je velmi male % zien ktore maju ovulaciu pocas menzes, ale tak nikdy nevies 🙂 ) celych 28 dni, na 22. den mi vysla ovulacia, milovali sme sa a o 2tyzdne uz boli 2 ciarky 🙂 ja by som rok necakala, to sa tak hovori ze ked sa rok prirodzene nedari tak sa treba dat vysetrit ci ste obaja v poriadku, ale co ked nie ste tak naco zbytocne premarnit rok a az potom to zacat zistovat? ja som vysadila HAK, 1. mesiac nic, 2. mesiac nic, 3. mesiac som si uz kupila tie ovulacne testy a keby to ani vtedy nevyslo tak ideme k dr., co doktori vedia ci sa snazite mesiac alebo 3 roky, povedat mozeme hocico, urcite by som necakala rok... ked vies kedy mas ovulaciu a partner je v poriadku tak by to malo vyjst ;) drzim palce

h2
21. nov 2017

@uniquegirl Ahoj, z vlastnej skúsenosti Ti odporúčam ovulačný tester, po vyše roku márneho snaženia som si ho kúpila a hneď na ďalší mesiac som bola tehotná. A ešte som po styku zostala ležať asi pol hodiny s vyloženými nohami, no ale to už neviem, či malo nejaký vplyv. 🙂

angel993
22. nov 2017

@uniquegirl každý ti napíše, že nemysli na to, ale z vlastnej skúsenosti viem, že to je najhlúpejšia rada, akú som kedy dostala. Mne pomohol alchemilkový čaj, pila som od prvého dňa MS do ovu a brala som Inofolic a manžel Folandrol. Silno ti držím palce, nech sa čím skôr podarí 😉

majka35
23. nov 2017

moja rada ... neviem, či zaručená, ale ak ste zdravotne v poriadku, tak táto metóda pomohla mne aj pár mojím známym ... pri oboch deťoch zaučinkovalo na prvý šup ... 10 dní od prvého dňa menštruácie mať styk, ale partner musí mať minimálne 7 dňovú abstinenciu ...

uniquegirl
autor
24. nov 2017

@majka35 odskúšame 🙂

uniquegirl
autor
24. nov 2017

@angel993 veru, na to sa nedá nemyslieť, keď chcete dieťatko a nedarí sa :-/
tie lieky sú na predpis, či voľno predajné?

angel993
24. nov 2017

@uniquegirl voľnopredajné sú, mne dr. urobil akurát laparku a lieky neriešil, že je to ešte skoro, tak som si to sama poriešila

oskvarka
24. nov 2017

@uniquegirl kyselina listova je velmi prospesna (staci najlacnejsia nemusis platit z drahe cukriky ktore budes brat rok to potom ide riadne do penazi... aj ked jasne ze verim ze sa podari skorej...) a ak vies anglicky prihlas sa na fertility friend stranku postuduj to tam a mozes zistovat kedy mas ovulaciu - ja na ovulacne testy moc neverim ale tato metoda sa mne teda osvedcila.. maju tam aj bezplatnu pdf knizku o tom ako na to ;) . drzim palce..

a este moze byt aj v chlapovi problem.. relativne financne nenarocne vit. pre chlapa su selezin ACE , potom k tomu ak chces mozes este pridat vytamin E a tu kys. listovu... ;)

yoxinka
24. nov 2017

@uniquegirl
Tiež som si to myslela 🙂. Ja som veľmi chcela druhé, ale veľmi. Každý mesiac som mala príznaky tehotenstva :D. A vieš kedy som ostala tehotná? Keď som si po roku a pol trápenia povedala, že veď čo, mám super prácu (rozbehli sme práve nový projekt), super kolegov (ja som sa tešila, kedy pojdem ráno do roboty), jedno dieťa mám, mám super manžela, nič mi nechýba. Ani dieťa ďalšie. Ďalší mesiac som si našla pozitívny test 😂.

oskvarka
24. nov 2017

@yoxinka ja som dva krat za sebou nastupila do prace a hned na to otehotnela :D

lety17
27. nov 2017

@uniquegirl ak sa nedari aspom rok,treba zajst za lekarom.Odporucam urcite reprodukcnu imunologiu aj hematologiu.

uniquegirl
autor
28. nov 2017

@lety17
@xxxxxnnnnn
@oskvarka
@yoxinka
@angel993
@majka35
@h2
@hettinka
@sm23
@renatka100 ženičky, všetkým Vám Ďakujem za rady a typy ako na to 🙂

sofia51
12. apr 2018

ahojte, pridam aj ja svoju skusenost. snazila som sa otehotniet, ale neslo to 😔
na nete som natrafila na Fertil Up pre nu aj pre neho a rozhodla som sa, ze tomu dam sancu. objednala som si hned 2 balenia, aby som mala hned aj do zasoby. s partnerom sme zacali brat, a nebrali sme ho ani mesiac a mne sa podarilo otehotniet 🤗🤗🤗 neviem urcite ci vdaka tym tabletkam, ale za pokus to stoji 🌞
keby niektora mate zaujem mam na predaj to druhe balenie pre neho aj pre nu, nedotknute, neotvorene. ja to uz nepotrebujem a rada by som tym niekomu pomohla 🌞

amarilka26
12. apr 2018

ahoj, tak ja odporucam prestat sa tolko sustredit na to 🙂 no a gynekolog mi odporucil partnersky balicek (inofolic+folandrol). Po mesiaci uzivania som zostala tehotna (dva krat, len ten prvy krat to kvoli zrazanlivosti krvy nedopadlo dobre) no a teraz som v 21.tyzdni 🙂 drzim palce

barbori1234
12. jan 2021

@renatka100 kedy je dobré robiť ovulacny test

laxinka
13. jan 2021

@barbori1234 každý deň, okolo 15tej