Ako sa neblázniť pri snahe o dieťa?
Žienky ako sa nebláznit, keď túžite po bábätku a neide to? My máme za sebou treti pokus a nič. Ja viem, je to ešte krátko, ale každý mesiac si myslím, ze uz to vyšlo, robím testy, beriem vitamíny a prepína mi. Neviem myslieť na iné a bojím sa, ze to nebude ani o rok a ze to nebude nikdy. Ľahko sa povie "nemysli na to" ale ako sa to da? Úplne mi je do plaču pri každom negatívnom teste, vobec sa neviem uvolnit a nemyslieť na to. Ako ste to zvladali vy alebo čo vám pomohlo vyhnať tie myšlienky z hlavy?

@maranta_leuconeura úplne ťa chápem..ja som začala s ovulacnymi testami keď sa nedarilo asi pol roka ( jednak sme sa vídali len cez víkendy kvôli sťahovaniu a tiež som myslela že to bude k niečomu....nebolo akonáhle sme spolu začali bývať manžel začal chodiť na týždňovky....osud asi nechce aby sme mali deti...) Takže keď príde MS si vždy poplacem niekedy raz niekedy aj trikrát....cítim sa ako otrasná závistlivá žena keď si uvedomim že spolužiačky sesternice aj kamarátky mali a majú deti vždy keď si to naplánovali...tak o tri mesiace už vyberali kočík....a ja po dvoch rokoch nič....iba s diagnózou zlá morfologia a teda šance v nedohľadne ....