icon

Ako sa starať o zdravie pred plánovaným tehotenstvom?

leelyanah
3. mar 2011

ahojte, ako sa starate o vase zdravie pred planovanym tehotenstvom? Stravujete sa nejak specialne, vyhybate sa niektorym potravinam? Predpokladam ze aj trosku cvicite, aby ste boli po telesnej stranke co najviac fit. Este by zaujimalo, ci ste podlahli reklamam, ktore odporucaju uzivanie vitaminov pred a pocas tehotenstva.
Mali ste nejake zdravotne problemy, kvoli ktorym ste sa rozhodli pockat este par tyzdnov/mesiacov, aby ste boli uplne zdrave pred pocatim?
A co zdravie partnera? Riesili ste ho nejako?

Otazok trosku vela, ale verim, ze poradite, podelite sa o svoje skusenosti. 🙂
dik.

Strana
z2
leelyanah
autor
17. máj 2011

@marika80 Odporucas nejaku konkretnu knizku o tehotenstve, ktora sa ti pacila? Casaky si nejake planujem kupit, ale s tou knizkou by som radsej isla na istotu. Aj ked trosku sa obavam, ze mozno sa zacnem moc sledovat podla tej knizky a narobim si iba zbytocne stresy.
😖

marika80
17. máj 2011

Ahoj @leelyanah ja som mala Tehotenstvo:otazky a odpovede, Dieta: otazky a odpovede, a Dieta a ja. Byvam v zahranici (casopisy odtial) a mozno Ti tehulky poradia nieco lepsie, predsa len uz je to 6 rokov. Mna hlavne bavilo sledovat, ze ako sa dieta vyvija, co uz ma... a take zakladne co sa ma a co nema jest 🙂. Stresy snad z kniziek nebudes mat, kedze su pisane pozitivne
🙂

leelyanah
autor
18. máj 2011

@marika80 to znie dobre, ako zaklad urcite postacuje. Porozhliadnem sa este v knihkupectvach a nejaku literaturu si zadovazim. 🙂
Mne tiez ide o to, aby som vedela, co mozem jest a podobne. Aj ked vela veci sa dozvies aj z netu, ale predsa je to dobre vidiet v ucelenej podobe.

ianitka
18. máj 2011

@leelyanah
neviem odkial si, ale ja som nahodou narazila na tuto knihu, je v cestine, ale mozno by Ta mohla zaujat http://baby-web.topky.sk/Clanky/a3411-Kniha-Bab...
ak sa zaregistrujes, tak ju dostanes zdarma - musi sa vsak vyzdvihnut osobne (prip. niekto za Teba) vo vybranych obchodoch -je celkom zaujimavo spracovana

Strana
z2