icon

Ako splodiť chlapca?

pr85
27. mar 2021

So zenou sa snazime o dieta. Chcel by som syna. Ako splodit chlapca? Mate nejaky zaruceny navod?

Strana
z2
bebotka
27. mar 2021

po 12 rokoch snaženie, liečby a skúšania aj nemožného máme tri dievčatá a muž je šťastný, že vôbec nejaké deti máme a nerieši vôbec, že nemáme chlapca.

adriana89
27. mar 2021

@sterea toto ja viem....a nepisala som to vam 😁 pani tak s istotou pisala ze vdaka ivf mozu mat chlapca...

euka210
27. mar 2021

Trafit sa na ovulaciu, chlapcenske spermie su rychlejsie ako dievcenske a dievcenske dlhsie ziju...takze dievcatko pred ovu a chl.pocas ovu...ale ani to nie je zaruka...niekto ma 3d a my 3chl.

abcmajacba
29. sep 2023

@pr85 tak ako? Podaril sa chlapec? Ako?

pr85
autor
15. okt 2023

@abcmajacba Mame dievča.

maryetta
15. okt 2023

@michaelka_ ano u nas toto vyslo.

mikadooo
Autor odpoveď zmazal
abcmajacba
16. okt 2023

@pr85 tak hádam ďalšie bude chlapec 😉✊

hiro
16. okt 2023

Inak ked pisete ze nie je legalne si vyberat pohlavie - teda dobre chapem ze sa preskuma oplodnene vajicko?
A ked ich je oplodnenych povedzme 10 kusov, podla coho vyberu povedzme zo 2-3-4 na vlozenie? Niektore vlastnosti na vyber (pohlavie) su nelegalne, takze tipujem ze je zakazane vyberat aj podla farby vlasov atd? DNA vajicka sa vobec moze pozerat? Alebo pozera?

deninka233
16. okt 2023

Z teórie “chlapec na ovuláciu, dievča dva tri dni pred ovuláciou” máme dvoch chlapcov a dcéru. Sedí ako ritka na šerbel. Neviem akou zhodou okolností, ale vždy bol ten mesiac jeden jediný raz, tak viem presne kedy došlo k počatiu. Posledný chlapec bol insemináciou, presne na pvulku. Takže u nás to sedí, ale môže byť, že u niekoho nemusí. Zvlášť, ak mali viackrát sex v daný mesiac.

ankare
16. okt 2023

@pr85 požičiam Ti môjho muža, ten vie iba chlapcov robiť 😅 tvoja manželka by isto nebola proti, je to vyrysovaný fešák 😅

candii
16. okt 2023

Adoptuj si chlapca. 100% úspešnosť

mata90
16. okt 2023

@majka1231990 tiež som to chcela napísať ,máme 3 synov 😂

martinaju
24. okt 2023

@hiro hlavne ide uz o embryo nie vajicko. Vajicko dozrieva v tele zeny a nasledne sa oplodnuje spermiou a vznika embryo.
A genetiku si par moze zaplatit ale pohlavie sa moze vybrat len ak ma zena proboem s donosenim jedneho pohlavia alebo je problem ze jedno pohlavie je chore. Inak to oznamia po vklade.
Z embrya bez genetiky (nie je to lacne) sa nevie urcite nic iba kvalita embrya ale nevie sa ci je zdrave, chore, ake bude mat dieta farbu vlasov, oci ani ake bude pohlavie. To ze je kvalitne embryo tak nezaeucuje ani uspech pri umelom oplodneni ani ze je geneticky zdrave ale predpoklada sa ze je to najlepsie dane embryo a ano vybera sa na prvy vklad to najkvalitnejsie ak su rovnakej kvality tak vyberi hoc ake. Nie kazdy par co ide na umele oplodenie si plati genetiku je to naozaj velmi maly zlomok parov.

zuzulka558
24. okt 2023

Toto keď počuje môj muž aké pohlavie niekto chce ma mu dat chuť cez papulu 🤣 alergický je na to a ja tiež radšej nech to je zdravé

abcmajacba
25. okt 2023

@zuzulka558 ja by som bola zvedavá, čo by povedal, keby mal 10 dcér alebo 10 chlapcov...Nikto si nikdy neprial a ani nebude priať choré dieťa 🤦🏻‍♀️! Nevidím v tom nič zlé priať si nejaké pohlavie, nepoviem keď žena ide kvôli pohlaviu na potrat to je úplne iná vec.

zuzulka558
25. okt 2023

@abcmajacba ale nie prve ako som pochopila tu , to je na hlavu,,,mala som taku vedla seba 40tničku a ine som nepocuvala len chvalabohu ze to je chlapec manzel dieta nechcel no podarilo sa ,neviem co by bolo keby to bolo dievca ,,pre mna choré take reci,,,, 3 tituly obaja a zmyslanie ZŠ

Strana
z2