icon

Ako splodiť chlapca? Skúsenosti a rady online

aja303
28. júl 2005

Mame polroka po svadbe a tuzime po babtku..obaja velmi tuzime po chlapcovi..neviete niekto nejaky "recept"ako splodit chlapca?..nejake babske rady..hocico.. 🙂

siskatan
28. júl 2005

caute kocky... prave som sa vratila so svadobnej cesty v Egypte... a tuzobne som ocakavala novinky na stranke🙂)) tato tema ma nesmierne zaujala... i ked mne je vlastne jedno, ci to bude chlapcek alebo dievcatko... nebranila by som sa ani dvojickam... hlavne nech sa to podari 😀

katicka
28. júl 2005

michelle,
ak ta mozem poprosit, skus nejaky iny mail, lebo z poboxu sa mi vsetky vracaju ako nedorucene 😠
tak neviem...

michelle
28. júl 2005

katicka
ja uz nemam babatko.... ale 12rocnu slecnu 😀 zatial nic neprislo, dufam, ze sa postar/ka neulakomil/a 😉 😀

michelle
28. júl 2005

katicka tak ma napada - dala si v mojej adrese _ (=podciarovnik) pred @?

zuzike
28. júl 2005

mne prisla posta do poboxu v pohode, dakujem 🙂

katicka
28. júl 2005

Teda michelle 😲 😲 😲
uplne si ma dostala, ty a 12 rocnu slecnu? ved na tej fotke vyzeras tak na 20...
Skladam poklonu 😀 😀 😀
A skus prosim ta nejaky iny mail, lobo z poboxu sa mi vracaju ako nedorocene 😠
Post s poboxom nejako nechcu komunikovat

michelle
28. júl 2005

katicka
davam ti inu adresu do IP 🙂
nielen na fotke vyzeram na 20..... ked ideme s dcerkou, vyzerame ako sestry. aj mi tak niekedy hovori, ked spolu ideme 😀

katicka
28. júl 2005

michelle,
podciarkovnik som dala, neviem kde bol preblem, ale uz som to poslala na tu druhu adresu, tak dufam, ze uspesne.
A mas moj obdiv- 12 rocne dievcatko a vyzeras ako vyzeras...uhm...mozem sa len tak zo zvedavosti spytat, kolko mas rokov? 😉

katicka
28. júl 2005

Boze, co ja dnes robim, samy preklep 😠

stela
28. júl 2005

Ahoj Katicka
napíslala som ti do IP moju adresu aby si mi poslala ten kalendár
pre istotu ešte raz sona25@zoznam .sk 🙂
dakujem 🙂

michelle
28. júl 2005

katicka 31 😉

madeleine
28. júl 2005

Ja osm sa podarila! Ja som dievčatko! 😀 Paráda... 😎

stela
28. júl 2005

Baby pošlte mi niektorá ten kalendár(cez IP to nejde) ☹
som na nete a čakám
sona25@zoznam.sk
Ďakujem

madeleine
28. júl 2005

stela odišlo. 😉

ani
28. júl 2005

Ahoj Katicka,
mozes aj mne prosim Ta poslat ten kalendar do IP? Dakovala celmi pekne 😀

lusy
28. júl 2005

o aky kalendar to ide, mozem aj ja. dakujem. lucia.k@post.sk

mata
28. júl 2005

aj ja by som si prosila ........... mkovarikova@zoznam.sk dakujem 😉

madeleine
28. júl 2005

sa zo mňa stáva korešpondečná stanica... :D forwarder.. 😎

maca
28. júl 2005

aj mne prosiiiiiiiiiim 😉
babo@ups.sk

katicka
29. júl 2005

Tak baby, vsetkym som sa snazila poslat, ak by niektorej nedorazilo, tak sa ozvite 😉
A dufam, ze aj date vediet, ci funguje 😀

pikha
29. júl 2005

zdravas katicka 😎 kalendarik vzbudil silny zaujem. Kamosky, co skusaju babo, si ho vzali vsetky. A co sme pocitali, okrem mna a sestry to sedi na kazdeho 🙂 tak na tom asi predsa nieco bude 😉

xena
29. júl 2005

Kocky caute. mozete poslat ten kalendar aj mne do IP? Dakujeeem
😀 😀 😀

dadulik
29. júl 2005

Katicka, poprosim aj ja kalendar. Adresu som Ti poslala IP. Vdaka.

madeleine
29. júl 2005

Tákže děvenky, mám teraz pred sebou kolegynin kalendár počatia. No a počúvajte čo je tu napísané. 😀 Citujem:

"3. Výber pohlaví dítěte: Predem je třeba predeslat, že pohlaví prvního détěte si nelze zvolit, neboť jeho pohlaví je již dáno okamžikem zrození matky a nelze je změnit (podle Dr. Jonáše). U dalších dětí je třeba postupovat takto: K početí dítěte si vyberte některý z okamžiku podle bodu 1. (výpočet plodných dní) Bude-li měsíc v tomto okamžiku v kladném znamení (Beran, BLíženci, Lev, Váhy, Střelec, Vodnář), narodí se chlapec, v opačném prípadě se narodí děvče."

No, tak posúďte sami... 😎

pikha
29. júl 2005

Madeleine,toto je zaujimava vec 🙂 Absolutne verim, ze to takto funguje. Akurat sa mi zda nemozne podla toho postupovat cielene, lebo na to, ci sa pocatie v danom momente uskutocni alebo nie, ma clovek iba obmedzeny dosah. Ale ako sposob zrodu pohlavia je to velmi zaujimave. Mam kamosov astrologov, spytam sa na to 🙂

katicka
29. júl 2005

Ahoj pikha,
ja som to tiez overovala na mojich neterkach a tiez su dievcata 😀 aj my zo sestrou sme dievcata... Je fakt, ze 100% uspech asi nemozno ocakavat od ziadnej metody, ale je sranda na kolkych ludi to sedi.... 😀
Tak baby, prijemne skusanie a co je najdolezitejsie - na pohlavi nezalezi, hlavne ze bude mamicka aj babo v poriadku 😀

pikha
29. júl 2005

katicka.. tak ako vravis 😎 dolezite je zdravicko, az potom pipik 😎

madeleine
29. júl 2005

katicka: ja som dievča, kolegynka je chlapec, dvaja kolegovi synovia sú dievčatá... takže u nás vo firme to zatiaľ nesedí... ale idem vyrátať ešte svojich súrodencov... 😀

marek
29. júl 2005

Nikto mi nepošle ten kalendár?zkarolova@inmail.sk, alebo do internej pošty, prosím..prosím...

katicka
29. júl 2005

madeleine:
vynimka potvrdzuje pravidlo 😀 😀 😀 . Ale nie, to bolo zo srandy. Jasne, ze to treba brat z rezervou... ale pride mi to spolahlivejsie ako valaska pod postelou. Aj ked kombinacia obidvoch metod by mohla zabrat, nie? 😀 😀 😀