Ako spoznať ovuláciu bez testov a meraní?
Dá sa to bez testov a merania?
Dá. Už spominane bolesti, u mna na jednej alebo druhej strane, netrvaju dlho, ani nie su výrazne. A tiez mi vždy po tychto bolesti v prisla MS po 14 dnoch a teda mala som roznu dlzku cyklu, vacsinou bud 24 alebo 28 dni.
Dá, ja napríklad presne viem kedy ju mam, lebo mavam bolesti (mimochodom bolesti mam take že nemám ani chuť na sex 😄) takže ja to viem takto. Ale ak nemavas bolesti, tak inak ako meraním to nezistíš. V podstate ale je to pri 28 daňovom cykle je to cca 14.deň. Môj cyklus je 26 dňový a ovulaciu mávam 13 deň cyklu🙂
@obcanka123 aj vytoky máš vtedy?
Dá. Už spominane bolesti, u mna na jednej alebo druhej strane, netrvaju dlho, ani nie su výrazne. A tiez mi vždy po tychto bolesti v prisla MS po 14 dnoch a teda mala som roznu dlzku cyklu, vacsinou bud 24 alebo 28 dni.
@barka1 ako tie bolesti vyzerajú.. máš aj hlien
Ja som mala husty priesvitny vytok, tahal sa ako sopel... ale teda pozorovala som ho iba ked som tlacila na velkej potrebe 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Ja mam bolesti/kŕče ako pri ms, bolia ma nohy a kríže a plus hlien
Ja som mala husty priesvitny vytok, tahal sa ako sopel... ale teda pozorovala som ho iba ked som tlacila na velkej potrebe 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
@kitycat a to si mala pred ci keď prebiehala ovu,?
Ja mam bolesti/kŕče ako pri ms, bolia ma nohy a kríže a plus hlien
@darkarinka to ta boli v deň ovu ci pred?
Nohy celé.. lebo mňa najviac lýtka pred ms
Ked prebiehala
Ja mávam väčšiu chuť na by sex, pichanie v jedno alebo druhom vaječníku a výtok. Ale pred deťmi som to podľa mňa nemala také výrazné
Ja mávam väčšiu chuť na by sex, pichanie v jedno alebo druhom vaječníku a výtok. Ale pred deťmi som to podľa mňa nemala také výrazné
@bubuzu vytok máš presne na ovu? Aj tu bolest?
Ano
Bolesti su píchanie alebo proste bolest v pravej alebo lavej casti podbruska.
Priesvitny tahavy výtok som mávala pred ovulaciou.
Bolesti su píchanie alebo proste bolest v pravej alebo lavej casti podbruska.
Priesvitny tahavy výtok som mávala pred ovulaciou.
@barka1 a koľko pred ovu býva ten vytok?
Nie.
Každá to má inak a ja sa už nepamatam.

Dá, ja napríklad presne viem kedy ju mam, lebo mavam bolesti (mimochodom bolesti mam take že nemám ani chuť na sex 😄) takže ja to viem takto. Ale ak nemavas bolesti, tak inak ako meraním to nezistíš. V podstate ale je to pri 28 daňovom cykle je to cca 14.deň. Môj cyklus je 26 dňový a ovulaciu mávam 13 deň cyklu🙂