icon

Ako správne odčítať mamatest?

melinka22
2. dec 2011

Ahojte. chcem Vas poprosit o radu, pridavam fotky mamatestu ( asi po 7 hodinach od doby ked som si ho spravila) a chcem sa spytat co na nom vidite. V navode je napisane, ze test sa ma odcitat max do 5 min., pozerala som na neho asi 10 min. a bol urcite negativny a teraz uz fakt neviem ...dakujem

Strana
z2
lucka1987
2. dec 2011

@melinka22 no dufam ze som ta nevylakala.... ak si si robila test dnes... vyskusaj pozajtra... rano, a nepi pred tym tekutiny ... a budes vediet viac...

marinka
2. dec 2011

@ronyx Ale melinka už má po další MS, takže kdyby byla těhotná, musela by mít už pořádnou tlustici 😉 Jinak samozřejmě duši bývají a pak je z toho časem pěkná čárka a těhu, ale když se testuje před příchodem MS, nebo kolem ní, ne až 8 dní po ní..

amallie
2. dec 2011

@melinka22 já vidím negativní

melinka22
autor
2. dec 2011

lucka1987: no trosku si ma vylakala...test som si robila z prveho ranneho moca, takze v tom by nemal byt problem...a hlavne uz dva testy boli a stale su negativne(prvy v 3. den MS a druhy dva dni po MS)

jankavl
2. dec 2011

mne sa slabucka ciarka spravila po par hodinach. cela historka bola taka, ze som sa o polnoci zobudila lebo mi bolo spatne, vyvracala som sa🙂 a teda si spravila test, lebo inak som si to nevedela vysvetlit. bol urcite negativny - aj po pol hodine. rano som ho nasla na stole a bol pozitivny a tehotna som bola, v nejakom 7 tyzdni.

bettypo
2. dec 2011

Podľa mňa je zbytočné testovať. Užila si escapelle, mala si ms. Test je potrebné odčítať do 5 min. Je dosť možné, že budeš mať rozhádzaný cyklus. Escapell je fakt núdzová antikoncepcia. A btw, toto je fórum pre snažilky

vlocka33
18. jan 2013

dievcata robila som si mamatest ale pruzok som podzala v moci len 3-4 sekundy, potom som precitala ze ma sapodrzat aspon 10-15 sekund. Bol negativny a kontrolna ciarocka bola slaba (nie testujuca, ta nebola vobec). Mozem tomu vysledku verit?

Strana
z2