icon

Ako ste prirodzene otehotneli po dlhšom snažení?

mamina123321
Včera o 18:59

Ahojte dievčatá, maminy. Viem, že je tu veľa diskusii na túto tému, ale rada by som si prečítala nové rady a skúsenosti ohľadom toho, ako sa vám podarilo počať vytúžené bábätko. Niekedy je fajn, zdieľať to s niekým kto sa tiež dlhší čas snaží, porozprávať sa a povzbudiť 🤗 Ja už jedno dieťa mám ale s manželom sa snažíme o druhé. Zatiaľ sa snažíme 9mes (nie je to veľa ale príde mi to ako večnosť), spmgrm má manžel ukážkový podľa slov doktorky a u mňa gyn tiež nevidí problém, prečo by to nemalo ísť 😌 Priznám sa, som z toho dosť v strese ale to je asi prirodzene. Tak by ma zaujímalo, tie, ktoré ste sa tiež dlhšie snažili, ako sa vám podarilo prirodzene otehotnieť? Brali ste nejake doplnky alebo sa vám to podarilo keď ste “vypli”? A po akom čase sa vám podarilo? Ja som nasadila Inofolic Premium prášky tak snáď to k niečomu bude 🤗 Budem rada za každú skúsenosť, radu či povzbudenie

anonym_76213e
Včera o 19:09

@mamina123321 ahoj my sme sa snazili 4 roky po prvom. Uz som ani nechcela a bum. Inofolic je fajn a mozno aj kyselina listova. Ty mas vysledky v poriadku?

mamina123321
autor
Včera o 19:12
@anonym_76213e

@mamina123321 ahoj my sme sa snazili 4 roky po prvom. Uz som ani nechcela a bum. Inofolic je fajn a mozno aj kyselina listova. Ty mas vysledky v poriadku?

@anonym_76213e áno, výsledky som mala v poriadku. Mala som problém s ovuláciou, od kedy som v strese, tak mi začala ovu haprovať. 4.3.som mala pozitívny ovu test, tak verím že sa to dá úplne do poriadku

veve229
Včera o 19:43
@mamina123321

@anonym_76213e áno, výsledky som mala v poriadku. Mala som problém s ovuláciou, od kedy som v strese, tak mi začala ovu haprovať. 4.3.som mala pozitívny ovu test, tak verím že sa to dá úplne do poriadku

@mamina123321 joooj, zmen si nadpis, lebo ta tu zozeru 😂

anonym_cb00eb
Včera o 19:53

Čo je snažilkovanie?

anonym_a7a641
Včera o 19:56

To "snazilkovanie" radsej nekomentujem - ale ja len k veci - problem samozrejme si sama pomenovala. Udavas ze si mala problemy s ovulaciou (a mozno stale mavas? Neviem?) tak len sledovat si ju a snazit sa spravne nacasovat. Alebo nesledovat, nestresovat, nenahanat sa, skusat kazdy 2-3 den a uz len verit ze dieta pride v spravny cas ked ma 👍

motylik2559
Včera o 20:07

@mamina123321 K slovu "snazilkovanie" sa radsej nejdem vyjadrovat🙄 len kde sa podeli samohlasky v slove spmgrm?🤔🙄 Ok, k veci, podla mna by si nemala vobec lipnut na tom, kedy mas ovulaciu, lebo uz teraz si v strese a ked si ju budes sledovat budes este viac, nehovoriac o tom,ze vase intimne chvile s muzom sa stanu ozaj len z povinnosti a nie radosti a nebudete si to uzivat. Uplne si vyhod z hlavy to co moze sposobovat stres (ratanie dni, obrazne 150 druhov doplnkov, neviem aka extra strava atd.-to uvadzam ako priklad). Ty potrebujes jedine, a to aby si sa co najviac ukludnila a uvolnene prezila intimne chvilky. Cim viac budes tlacit na pilu, tym to bude horsie/zlozitejsie. Drzim palce🙂

anonym_c2b512
Včera o 20:18
@anonym_cb00eb

Čo je snažilkovanie?

@anonym_cb00eb Moje oci😱

anonym_ef50f9
Včera o 21:20
@anonym_cb00eb

Čo je snažilkovanie?

@anonym_cb00eb premotivovaná snaha splodiť potomka

anonym_2af96b
Včera o 21:34