Ako to, že stále nie som tehotná?

prosteclovek
20. jan 2024

Ahojte s priateľom mám pohlavný styk už rok bez kondómu a zatiaľ sa ani raz do mňa (nespravil) a neberiem antikoncepciu ...moje kamarátky ktoré mávajú sex dokonca aj s kondómom alebo sa do nich nespravia tak otehotnú.. a väčšinou sa dopočúvam o kvapôčkách lásky a ja som stále neotehotnela? Príde mi to kus zvláštne že sa aj v poslednom čase začínam báť či niesom neplodná😂🥲 viem že toto čo píšem vyznie ako totálna blbosť ale túžime po bábätku ale ešte niesme na to pripravení ❤️ Brávala som lieky na psychiku a xanax počula som že to nejak s tým súvisí ale tomu neverím.. Ku gynekológovi nechodím pretože nemávam žiadne problémy. Len nevysvetliteľné bolesti počas menštruácie, vtedy vložku vymením aj 5/6×za deň 😂
Ale to je mimo témy.. Čo si o tom prosím vás myslíte??🥺

nelca84
20. jan 2024

@prosteclovek ja si myslim, ze by si nemala zanedbavat preventivky

stellarstar
20. jan 2024

@prosteclovek normálna žena by chodila aspoň raz za rok na preventívku bezohľadu na to či má alebo nemá problémy. Je to nezodpovedné od teba.
Mala som v starej praci kolegyňu kt tiež nechodila lebo veď nemá problémy, šla az keď mala bolesti a do 3 m bola už na cintoríne.
Takže radím ti hneď v pondelok volať o termín a začni chodiť na gyn vyš.
Co sa tyka otehu, problém môže byť aj u chlapa nie len u ženy ale keď sa do teba neurobil tak máš proste šťastie ze si ešte neotehu

h2
20. jan 2024

@prosteclovek Tehotná nie si, lebo sa do teba partner nespraví. 🤦‍♀️

kluska
20. jan 2024

@prosteclovek a partner je skuseny? lebo ak je a ma uz po 30tke, tak je dost mozne, ze kvoli tomu 🙂

egonsk
20. jan 2024

@prosteclovek mozno ten tvoj priatel je neplodny a ani o tom nevie ;) Ak chces otehotniet, tak jeho stavicka nemoze koncit v pusinke, ani na pupicku, alebo prdelke, ale v tvojej muslicke, jaskinke, proste dierocke na to urcenej. 🙂

kluska
20. jan 2024
judit47
20. jan 2024

Menit vlozku 5-6 za den pre zeny co pouzivaju vlozky by mal byt uplny standard, hadam to ze pise,ze vydrzia 6-12 hodin neznamena ze ju aj tolko bude mat🫣😂

lauriik
20. jan 2024

@prosteclovek vela ludi praktikuje prerusovany sex ako antikoncepciu a roky neotehotneju 🤷🏼‍♀️ Niektori muzi to proste vedia 😜

beata_k
20. jan 2024

@egonsk Aky kvetnaty opis sexu 😃

lilyianka
20. jan 2024

@prosteclovek ja si o tom myslím nasledovne:
1. Aj napriek tomu,že nemáš žiadne problémy by si gynekológovi mala chodiť pravidelne
2. Vysvetli nevysvetlitelne bolesti počas MS
3. Ak sa do teba nespravil tak tehotná asi nebudeš.

nevenka
20. jan 2024

@lauriik hej, my sme tak 8-9 rokov fungovali. A nic. Aj som sa bala, ci nebude problem a ocividne nie, ked mame 4 deti. Ale ani jedno nie je z "davania si pozor".

vanilkovazmrzka
20. jan 2024

To je vesmirna ochrana proti mentalnemu upadku ludstva.

babulkomale
20. jan 2024

@prosteclovek ja ti k tomu napíšem len toľko, že "nie sme" a "nie som" sa píše oddelene.

jaskolka
20. jan 2024

@prosteclovek ja nechápem skoro nič z tvojho príspevku.
Po prvé - Tak logicky, keď sa do teba neurobí, tak z čoho chceš otehotniet? Áno, existujú "kvapky lásky" teda aj predejakulat môže obsahovať spermie, ale tam musi byť fakt veľmi plodný par, aby to aj tak fungovalo. A okrem toho, mnohým párom, ktoré takto otehotneli, proste chlapovi uslo, nestihol to a podobne.
Ďalej - ku gynekologovi sa nechodí len keď máš problémy, to je druhá vec. Preventívky majú svoj význam aj pre iné veci, nie len preto, ze by si chcela otehotnieť.
No a po tretie - pri menštruácii je obvykle normálne, ze si meníš vložku 5-6x denne aj keď nemáš bolesti (co to ma s tým spoločne? Keby si nemala bolesti, tak si ju nevymenis, ci ako?) a aké sú to tie nevysvetlitelne bolesti?

sweet20
20. jan 2024

@jaskolka bud je to troll alebo 10 rocne dieta.. snazia sa o dieta tak, ze sa do nej nespravi? no celkom nelogicke ale ok.. 😂 a za tych 5-6 vloziek jak rada by som bola 😂

anickabasnicka
20. jan 2024

@prosteclovek a zkousela jsi pri sexu mit na prave ruce prekrizeny prostrednicek pres ukazovacek a levou rukou psat na tabuli lezate osmicky? ..pry je to dobre na pohyb spermii a uvolneni vajicka.

bejbs123
20. jan 2024

@prosteclovek myslim,ze tu totalne absentuje vzdelanie ohladom sexu,plodenia deti a zenskeho zdravia,tak sup,do studovania

minka201
20. jan 2024

Vieš, babám, čo sa boja tehotenstva, sa tu píše, že jasne, že môžu otehotnieť po prerusovanom sexe. A to je pravda. Lebo prerušovaný sex je veľmi veľký risk, ak dieťa nechceš, ale malá nádej, ak sa oň snažíš. Sú páry, ktorým sa takto veľmi rýchlo podarí nechcene splodiť dieťa a sú páry, ktoré idú roky naplno a stále dieťa nemajú. A ty dopredu nevieš, ku ktorým budeš patriť.

kavenkaa
20. jan 2024

Nie všetky problémy majú príznaky, určite preventívku nezanedbávaj. Tehotná podľa mňa nie si, lebo nemáte sex dokonca.. 🤷🏻‍♀️ Môžeš (ale nemusíš) mať problém, ale ak ho včas podchytíš, tak ho možno stihneš vyriešiť, kým budete na dieťa pripravení.

januska12323
20. jan 2024

Ja tvojmu príspevku vôbec nerozumiem tak dúfam, že si robíš srandu.
1. Nespraví sa do teba a ty z toho chceš byť tehotná?
2. Ešte nie ste na dieťa pripravení ale ty chceš byť tehotná?
3. Aké sú to nevysvetliteľné bolesti počas MS? Veď to je bežná vec. Neviem čo má s bolesťami spoločné menenie vložiek, bez bolesti nemeníš?

dadka1997
20. jan 2024

@prosteclovek za prvé, treba chodit ju gyn 1x do roka a teda zanedbavat to je velmi nezodpovedné, mas sexualneho partnera..
Za druhe, riešiť totalne hluposti 😃 nemate sex do konca, čiže nie je vzdy ze musi zena otehotniet z kvapočok lasky... alebo hned si nemyslat ze si neplodna ..

Si este nevyzretá, v provom rade treba dospieť a časom si uvedomiť, čo je zodpovednosť a potom možno do buducna sa snažiť o dieťa, tak ako to sa to robiť má

alex49
20. jan 2024

Človek k si myslí, že čítal všetko a potom niekto napíše že je 5-6 vloziek za deň a bolesti počas MS problém.
Niektoré ženy otehotneli z kvapiek lásky, ale to je malé percento. A tiež nechápem "ale túžime po bábätku ale ešte niesme na to pripravení". Dieťa je záväzok na celý život. Tak si to poriadne premysli.

taga
20. jan 2024

Takze do teba sa frajer nespravi ale napriek tomu nie si tehotna...
Ale za to kamosky sexuju s kondomom a aj tak to ich partneri davaju von a predsa otehotneli?
No co ti poviem asi si ozaj neplodna 🤦‍♀️

zuzika87
21. jan 2024

@egonsk už daaaavno som sa tak nezasmiala ako pri tvojom komentári 🤣👌Dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre