Ako vydržíte netestovať?
Ženy, ktoré veľmi túžite po bábätku alebo práve naopak, stala sa nehoda a bojíte sa. Ako vydržíte netestovať?
To, že nemá zmysel testovať skoro je mi jasné, len ako to previezť do praxe? Už po práci by som bežala kúpiť test a nie, nejde mi zamestnať rozum niečim iným.
@mirkasmile Mne sa ale nehoda nestala 🙂 To bol len príklad , keďže žena môže byť v strese a kupovať stres nie len s tým, že dúfa v 2 čiarky 🙂
Kupovať test🤦🏻♀️ Asi by sme si stres nekupovali😆
Ja som to nemyslela v zlom. Ak to tak vyznelo, tak sa ospravedlňujem, som myslela,že chces nejakú radu,alebo niečo, lebo testovať sa hneď po nehode nemá zmysel.
@mirkasmile Rozumiem nebrala som to v zlom🙂 Bolo to mierené na snažilky (alebo práve opak) , čím sa zamestnávajú aby si predčasne neminuli výplatu na tehotenské testy😅
Nikdy mi nenapadlo testovať skôr ako mi ms meškala 🤷♀️
My keď sme sa pokúšali o babo vždy som si kúpila každý mesiac tu krabičku bohužiaľ proste nevydržala som a každý mesiac som robila test u mňa to bolo takto 😁
ja som si presne nastudovala ako to funguje v zenskom tele takze na 12ty den bud mi test ukaze aspon ducha a ak nie , nie som tehotna, je to tak proste, do 12 dni sa moze uhniezdit a potom uz je to pase. a tak aj bolo na 12ty dne slaba ciarka a to raz ked som bola tehotna, do vtedy nie. takze asi tak. trocha nastudovat co je lutealna faza a podobne veci.
Ja som si už dávnejšie dala podmienku že nebudem testovať skôr ako na 5deň meškania.
Lebo keď som vysadila hak tak som mávala cyklus taky že 28-32 dnovy.. takže ak mi mešká 4den už mám take nutkanie ale vždy som sa zatla a väčsinou na ten 5deň meškania aj ms prišla
Ja som si chcela usetrit to sklamanie - proste vzdy mi prisla menstruacia tak naco to silit. 2x v zivote som si robila test a 2x v zivote som bola tehotna - pockala som a MS neprisla, po 2 dnoch som spravila test - a nemusela som ani duchov hladat ani nic lebo uz to bolo jasne.
Tehotensky test som kupovala iba 2x v živote, a to som bola vzdy tehotna 🤷♀️ pri prvom mi meskala menštruácie a pri druhom som proste vedela ze som tehotna (bolo to tuzden pred MS)
Poznám to.. ja proste tiez testujem este pred ms ako nechavam si to radsej pre seba nech nikto nesudi, ale ked to tak citim tak to tak spravim a nikoho do toho nic.., po vsetkom co mam za sebou to citim takto a ked ma to upokojuje preco by som to nespravila. Mna skor stresuje situacia ked nemam prehlad o tom ci som alebo niesom v tom. Mam za sebou niekolko potratov preto sa citim lepsie ked viem ak som znovu nech sa viem zariadit.
Ja to nevydržím, testujem už pred MS, zhruba 11 dní po ovulacii. Mam také testovacie prúžky takže to ani nestojí veľa. Každý ako potrebuje, mne vyhovuje keď som informovaná.
V zivote sa drzim hesla..."Radsej sa prijemne prekvapim ako neprijemne sklamem"
Preto som vydrzala az ked x dni meskala.
Ja som si nikdy tehotenský test nerobila 🙂 pri 2 tehotenstvách som vždy vedela od meškania že je to tam a objednavala som sa neskôr k dr
2 testy v TETA drogerii stoja 1,70... na tom isto neskrachujes
Tiez som minula vela penazi za drahe testy z lekarne alebo drogerie (v Rakusku test pod 8€ asi nekupis) a potom som to vyriesila tak, ze som si objednala z amazonu lacne one step testy, ktore sice obcas duchuju, ale uspokojili moju potrebu testovat a nebolo to take drahe.

Keď sa stane nehoda, existuje tabletka po, ktoru je možné užiť do 72h, ale ideálne čo najskôr.
Ellaone alebo escapelle (neviem,či je ešte niečo iné). Stojí okolo 30€