Negatívne testy a potom tehotenstvo

21. júl 2022

Ahojte.
Mala ste niektorá v čase očakávanej menštruácie (+/- 1 deň) negatívne tehotenské testy a až neskôr vyšli testy pozitívne?
Dnes som mala dostať MS, test negatívny, mam zvláštne kŕče ale sú iné ako keď idem dostať MS, som strašne unavená..je šanca ze by mi o 2-3 dní vyšiel pozitívny test?
Píšte prosím len osobne skúsenosti.
Dohady o tom kedy testovat/ netestovat atdnepotrebujem.

ruzasipova
21. júl 2022

Ak boli testy negativne, tehotna som nebola. Ale vedela som si nahovorit kopec tehotenskych priznakov, ktore sa fakt diali, lebo som sa o tom presvedcila.

nika0204
21. júl 2022

Sanca je ak si mala posunutu pvulaciu ale tak ako pise vyssie baba, mala som priznaky velakrat a tehotna som nebola..priznakom sa v takom skorom stadiu verit neda hlavne ked si velakrat nahovarame..umna ked to vyslo ma bolelu neskutocne prsia a to som si uz nevedela vsugerovat a test po troch dnoch meskania boli kolajnice skoro.

kkovacovak
21. júl 2022

Áno mala som pozitívny až na 40. deň cyklu

anavixy
21. júl 2022

@ruzasipova presne, ja som bola 7x do roka tehotna az kym som fakt nebola tehotna a vtedy jedinym priznakom bola meskajuca menstruacia 🤣

autor
22. júl 2022

@ruzasipova
@anavixy
Rady na nezaplatenie 🙄

13riska13
22. júl 2022

V den meskajucej menstruacie som mala negat test z priznakov len unava po 14 dnoch meskania testy poztivne tehotenstvo potvrdene.aj na gynde a v 13tt to nezvladlo a prestalo mu byt srdiecko takze ano je to mozne ak bola posunuta ovu

ruzasipova
22. júl 2022

Neurazaj sa na nas. Nebudem ta klamat. Proste to tak je, ked je test negativny a ty si si vedoma, kedy mavas ovulaciu (ja to viem presne), tak nebude to zrazu inak, lebo si to prajes.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre