Ako vypočítať ovuláciu po výbere telieska?
Ahojte som tu nová 😁a celkovo táto téma je premna trošku cudzia keďže s prvým synom som ostala tehotná veľmi skoro a náhodou a neriešila som vtedy nič takéto.mala som 4roky hormonálne vnútromaternicove teliesko.minuly týždeň v stredu som si ho dala vybrať.mala som trošku spinenie v ten deň čo je normálne.ale o dva dni som dostala podľa mňa menštruáciu trvala mi do pondelka čo sú cca 4dni.lenze ja ani netuším či to naozaj bola menštruácia🤣znie to asi tak že som úplný debil ale ja som počas tých 4rokov nemavala menštruáciu vôbec a predtým bola intezita asi tak ako teraz.chcela by som teda vedieť koľko dní od tej menštruácie si mám vyrátať ovuláciu.testy mám dnes bol negatívny.skusila som ho len tak urobiť 😊máte skúsenosti aj s takýmto niečím prosím 🙏
@elizabet173 testy som si kúpila dnes bol negatívny.len to je ťažko keď neviem od čoho sa mám odraziť teraz😏
@janetinka27 no toto sú premna vážne nové info 🙈😱sa môžem hanbiť 🤣12rocne dieťa a toto neviem no fakt vôbec.ale ďakujem krásne 😊
@19misiatko93 napríklad hlien, bolesti v podbrušku, a s ovulačnými testami pokračuj třeba ich robiť každý den

@19misiatko93 ahoj, ovulacia sa nepocita, ale sleduje. kazda zena ma ovulaciu inak, toboz, ked si teraz mala roky teliesko. budes si ju musiet odsledovat, ak chces vediet, kedy bude (sledovanim vsak vacsinou zistis jej datum, ked uz prebehne 😀)