icon

Ako vyzerá plodný hlien?

12. mar 2023

Aký výtok je plodný? Aktuálne mam ovuláciu/po ovulácii? A mam hustý ťažký bielo žltý..je to plodný hlien alebo už koniec plodných dní?

zmrzlinka2021
•
12. mar 2023

plodny hlien je podla mna ciry a hlavne lepsi sa, natahuje, ako "zuvacka"

joesvk
•
12. mar 2023

Plodný hlien pripomína vaječný bielok.Jeho hlavným znakom je,že sa medzi prstami dá dobre natiahnuť, netrhá sa.Tento hlien je zvyčajne jeden maximálne dva dni a potom zrazu príde sucho. Teda deň bez hlienu. Tento prvý deň bez hlienu je najvhodnejšie obdobie skúšať otehotnieť.

autor
•
12. mar 2023

Ďakujem krásne, tak myslím ze tento hlien som este nemala tento cyklus...

Ten hustý hlien co mam aktuálne je teda asi aký?

autor
•
12. mar 2023

Je to zvláštne lebo bolestí ovulačne som uz mala.. od skončenia ms mam stale nejaké Výtoky, možno aj ten plodný len som ho nepostrehla...

pininka1
•
12. mar 2023

Ten je uz po ovulacii, ovulacny je mokry, priesvitny, ako lepidlo.

autor
•
12. mar 2023

@pininka1 ďakujem, nabudúci cyklus to odsledujem

joesvk
•
12. mar 2023

Zapíš si to niekde, kde nás pocit, že bola ovulácia. A keď dostaneš menzes o tých 14 dní, tak máš istotu,že vieš dobre zistiť, kedy bola ovulácia.

janetinka27
•
12. mar 2023

Musela by si hlien sledovat dlhsie. Zlto-biely husty moze byt este pred ovu ale aj po ovu. Po ovu byvaju dni skor suchsie,pripadne nensie mnozstvo hustejsieho hlienu. Ale aj pred ovu moze byt hlien husty a biely,pri ovu sa zmeni na ciry, natahovaci s klzkym pocitom,mozes mat dokonca pocit mokra.ale kazda zena ma ine mnozstvo hlienu,ta co ma menej to ma so sledovanim tazsie

pininka1
•
12. mar 2023

Ja som si to sledovala asi pol roka kym som to trafila a naucila som sa to.

ivangeline
•
12. mar 2023

Zistis,aky ho mas..ked si aspon dva cykly budes kazdy den vsimat hlien
;)

dominikabangbang
•
13. júl 2025
@joesvk

Plodný hlien pripomína vaječný bielok.Jeho hlavným znakom je,že sa medzi prstami dá dobre natiahnuť, netrhá sa.Tento hlien je zvyčajne jeden maximálne dva dni a potom zrazu príde sucho. Teda deň bez hlienu. Tento prvý deň bez hlienu je najvhodnejšie obdobie skúšať otehotnieť.

@joesvk chcete povedat ze ten prvy den bez hlienu je na 100 % ze zena ostane tehotna ?

anonym_4ee02e
•
Autor odpoveď zmazal
•