Ako zabrániť priberaniu pri snahe o dieťatko?
Ahojte . Za posledný rok som pribrala cca 10kíl. Beriem duphaston a inofolic plus este euthyrox. Viete mi poradit co s tym? Uz neviem co jest a aj psychicky to na mna zle vplýva. Stale plačem, nechcem ist ani na dovolenku a ani v posteli sa necítim dobre co je v celku zle nakoľko pracujeme na bábätku. Lieky vysadiť nechcem nakoľko chceme babo ale ako zastaviť to priberanie? Dakujem
klasika pohyb a strava, ked je vacsi vydaj ako prijem zacne chudnutie
Z duphastonu som za rok pribrala 10kg. Akne som mala horsie ako v puberte. Strop bol,ked mi zacali padat pramene vlasov. V jedle som sa obmedzovala,aby som schudla,no priberanie sa zastavilo az po vysadeni duphastonu. Aj tak mi nepomohol otehotniet.
@nikushka8 to ste ma nepotešili vôbec …. A ja mam tiez pocit ze mi nepomáha mam si ce pravidelný menzes ale ovulaciu nie…. A riešili ste to potom inou cestou ?
@33tehulka33 lebo duphaston nepodporuje ovulaciu,iba upravuje cyklus. Ano, riesili sme to v CAR,lebo mam pcos. Absolvovala som operaciu, 3x iui aj 1x ivf neúspešne, ale nakoniec som 2x otehotnela prirodzene
@nikushka8 Ano to viem ze nerieši prismo ovulaciu ale iba upravuje cyklus a ovulacia buď potom bude alebo nie :/ takze sa podarilo to blahoželám tiez mam pcos takze dúfam ze ma nečaká podobne dlha cesta ako vas

poradit sa s lekarom, nie s mamickami na konovi. zjavne mas uzkosti, mozno aj depresiu. ries to s lekarom