Ako zlepšiť plodnosť pri kryptozoospermii?
Ahojte, prosím vás žienky .. mala niektorá takúto situáciu ako ja?? S priateľom sa už pomaličky 2rok snažíme o dieťa.. bola mu na základe jedného spermiogramu zistená kryptozoospermia
No po návšteve urológa vraj má všetko v poriadku že nerozumie prečo mu vyšiel taký spermiogram.
Predpísal mu teda fertiduo .. no ubehli už pomaličky 3 mesiace od kedy to berie a stále nič.. už som z toho zúfalá prosím poraďte čo by mohlo pomôcť nejaké osvedčene rady 🙏🙏🙏😣😣
Ahoj autorka, a ty si v poriadku? išla si aj ty na vyšetrenia? skúste iné vitamíny, voľnejšie spodné prádlo a čo je veľmi dobrá vec- lubikačný gél Pre Seed. Objednávala som z Amazonu a sú naňho výborné recenzie🙂
Ahoj autorka, a ty si v poriadku? išla si aj ty na vyšetrenia? skúste iné vitamíny, voľnejšie spodné prádlo a čo je veľmi dobrá vec- lubikačný gél Pre Seed. Objednávala som z Amazonu a sú naňho výborné recenzie🙂
@sassy_girl ja som podľa dr.v poriadku užívam vitamíny od mamavit. A ten lubrikačný pomáha na otehotnenie?
@sassy_girl ja som podľa dr.v poriadku užívam vitamíny od mamavit. A ten lubrikačný pomáha na otehotnenie?
@daduss33 podla dr myslis iba gynekologa?
@daduss33 hormonálny profil mu robili? U partnera našli tam problém ale vyriešiť sa ho nepodarilo. Teraz už nemá žiadne spermie. Deti sme našťastie stihli vďaka ivf. Pre istotu nech si dá priateľ zmraziť spermie ako poistku.
@daduss33 podla dr myslis iba gynekologa?
@babushkaem nie riešili sme to v BA tak podľa odborníkov tam
@babushkaem nie riešili sme to v BA tak podľa odborníkov tam
@daduss33 lebo nam sa tiez nedarilo, nakoniec nasli problem na reproimunologii, preto sa pytam
@daduss33 ak sa snažíte tak dlho, nečakala by som už ďalej a rovno riesila IVF. Táto mužská diagnoza nie je sranda. Bol aj u urologa? Alebo andrológa? Spravili mu hormonálny profil, vyšetrili či nemá varikokelu?
Úprimne si myslím , že na toto nejaké vitaminy nepomôžu .
@pabla99 bol aj u urológa a ten mu povedal že je všetko v poriadku že teda nemá žiadny problém že sa čuduje že mu taký spermiogram vyšiel .. a teda my už sme 1x bábo čakali takže keď sa to podarilo raz len verím tomu že sa to podarí znovu 😏😏
@daduss33 lebo nam sa tiez nedarilo, nakoniec nasli problem na reproimunologii, preto sa pytam
@babushkaem a ako ste to ďalej riešili??? Teda potom sa vám to podarilo?
@babushkaem a ako ste to ďalej riešili??? Teda potom sa vám to podarilo?
@daduss33 my sme mali toho viac, ani spermiogram nebol ok, tiez ziadna zdravotna pricina nebola, takze sme isli na umele.

Treba to riesit s odborníkmi. Mas za sebou nejaké vyšetrenia? 2 roky su dost dlha doba len na snazenie. Komplet gynekologické vyšetrenie, amh, priechodnosť vajickovodov, endokrinologia, hematologia, reprodukcna imunologia, genetika paru.