icon

Ako zlepšiť plodnosť pri kryptozoospermii?

daduss33
13. aug 2025

Ahojte, prosím vás žienky .. mala niektorá takúto situáciu ako ja?? S priateľom sa už pomaličky 2rok snažíme o dieťa.. bola mu na základe jedného spermiogramu zistená kryptozoospermia
No po návšteve urológa vraj má všetko v poriadku že nerozumie prečo mu vyšiel taký spermiogram.
Predpísal mu teda fertiduo .. no ubehli už pomaličky 3 mesiace od kedy to berie a stále nič.. už som z toho zúfalá prosím poraďte čo by mohlo pomôcť nejaké osvedčene rady 🙏🙏🙏😣😣

anonym_752902
13. aug 2025

Treba to riesit s odborníkmi. Mas za sebou nejaké vyšetrenia? 2 roky su dost dlha doba len na snazenie. Komplet gynekologické vyšetrenie, amh, priechodnosť vajickovodov, endokrinologia, hematologia, reprodukcna imunologia, genetika paru.

sassy_girl
13. aug 2025

Ahoj autorka, a ty si v poriadku? išla si aj ty na vyšetrenia? skúste iné vitamíny, voľnejšie spodné prádlo a čo je veľmi dobrá vec- lubikačný gél Pre Seed. Objednávala som z Amazonu a sú naňho výborné recenzie🙂

daduss33
autor
13. aug 2025
@sassy_girl

Ahoj autorka, a ty si v poriadku? išla si aj ty na vyšetrenia? skúste iné vitamíny, voľnejšie spodné prádlo a čo je veľmi dobrá vec- lubikačný gél Pre Seed. Objednávala som z Amazonu a sú naňho výborné recenzie🙂

@sassy_girl ja som podľa dr.v poriadku užívam vitamíny od mamavit. A ten lubrikačný pomáha na otehotnenie?

babushkaem
14. aug 2025
@daduss33

@sassy_girl ja som podľa dr.v poriadku užívam vitamíny od mamavit. A ten lubrikačný pomáha na otehotnenie?

@daduss33 podla dr myslis iba gynekologa?

anonym_e58d51
14. aug 2025

@daduss33 hormonálny profil mu robili? U partnera našli tam problém ale vyriešiť sa ho nepodarilo. Teraz už nemá žiadne spermie. Deti sme našťastie stihli vďaka ivf. Pre istotu nech si dá priateľ zmraziť spermie ako poistku.

daduss33
autor
14. aug 2025
@babushkaem

@daduss33 podla dr myslis iba gynekologa?

@babushkaem nie riešili sme to v BA tak podľa odborníkov tam

babushkaem
14. aug 2025
@daduss33

@babushkaem nie riešili sme to v BA tak podľa odborníkov tam

@daduss33 lebo nam sa tiez nedarilo, nakoniec nasli problem na reproimunologii, preto sa pytam

pabla99
14. aug 2025

@daduss33 ak sa snažíte tak dlho, nečakala by som už ďalej a rovno riesila IVF. Táto mužská diagnoza nie je sranda. Bol aj u urologa? Alebo andrológa? Spravili mu hormonálny profil, vyšetrili či nemá varikokelu?

Úprimne si myslím , že na toto nejaké vitaminy nepomôžu .

daduss33
autor
14. aug 2025
@pabla99

@daduss33 ak sa snažíte tak dlho, nečakala by som už ďalej a rovno riesila IVF. Táto mužská diagnoza nie je sranda. Bol aj u urologa? Alebo andrológa? Spravili mu hormonálny profil, vyšetrili či nemá varikokelu?

Úprimne si myslím , že na toto nejaké vitaminy nepomôžu .

@pabla99 bol aj u urológa a ten mu povedal že je všetko v poriadku že teda nemá žiadny problém že sa čuduje že mu taký spermiogram vyšiel .. a teda my už sme 1x bábo čakali takže keď sa to podarilo raz len verím tomu že sa to podarí znovu 😏😏

daduss33
autor
14. aug 2025
@babushkaem

@daduss33 lebo nam sa tiez nedarilo, nakoniec nasli problem na reproimunologii, preto sa pytam

@babushkaem a ako ste to ďalej riešili??? Teda potom sa vám to podarilo?

babushkaem
14. aug 2025
@daduss33

@babushkaem a ako ste to ďalej riešili??? Teda potom sa vám to podarilo?

@daduss33 my sme mali toho viac, ani spermiogram nebol ok, tiez ziadna zdravotna pricina nebola, takze sme isli na umele.