icon

Aký je rozdiel príznakov medzi PMS a tehotenstvom?

29. júl 2020

Nakoľko sú podobné ako ste to na sebe spozorovali že toto nebude mrcha ale asi babo 😊

s_a
29. júl 2020

tak istotu ti dá až tehotenský test a následné potvrdenie doktorom

sense
29. júl 2020

U mnato bolo mozno divne, ale vnutorny pocit...ale istotu ti da len test a nasledne lekar

nyusika
29. júl 2020

pms konci menzesom, tehotenstvo porodom 😀

ivkazba
29. júl 2020

@nyusika akurát je fajn spozorovať to tehotenstvo skôr ako nastane pôrod 😂 😂 lebo aj také občas sú, že idú rodiť a sú prekvapené z toho, že boli tehotné

nyusika
29. júl 2020

@ivkazba ano, toto je spravna poznamka 😀

nikpa
29. júl 2020

U mna az tehu test, inak pocity boli rovnake ako PMS

jaskolka
29. júl 2020

@ivkazba toto sa inak mi zdá až nereálne, aby normálna zdravá a inteligentna žena 9 mesiacov nemala ani šajnu, že je tehotná... 🙂Vždy ms prekvapia také správy na sociálnej sieti

alexandra2468
29. júl 2020

Ak by som nebola vtedy tehotna, tak by som povedala, ze je to uplne to iste.
Ale kedze som tehotna bola, tak mozno vidim spatne nejake rozdiely, ale boh vie, ci je to pravda, alebo nahoda 😃
Bolelo ma podbrusko ovela intenzivnejsie a mala som v case ocakavanej ms stale mokry pocit. Prisahala by som vzdy, ze uz mi prisiel menzes, ale nic.

ivkazba
29. júl 2020

@jaskolka ani ja tomu nerozumiem, ale že vôbec

s_a
29. júl 2020

@jaskolka
@ivkazba nie sú to väčšinou obézne ženy, čo si to nemusia všimnúť? ak teda tehotenstvo nie je plánované. lebo predpokladám, že majú často problém aj s cyklom a meškajúcou menštruáciu a kadejaké iné problémy, tak to by som aj pochopila, že si to žena nevšimne

nyusika
29. júl 2020

@jaskolka
@ivkazba

pozerala som dokument a takych skrytych tehotenstvach, vysvetloval to tam gynekolog.
tie zeny maju az do porodu menstruaciu, nemaju vobec ziadne priznaky, dokonca mnohym ani brucho nrastie, kvoli specialne posadenej maternici rastie ako keby naopak, neviem to vysvetlit...takze ano, stava sa to velmi zriedkavo, ale je to mozne

jaskolka
29. júl 2020

@s_a neviem, ja tiež nie som nejaká chuda, skôr taka baculka, ale tehu brucho sa nedá nevšimnúť. Plus aj iné sú priznaky, veď minimálne sa dieťa hýbe, aj keby nič iné, tak hádam žena musí zacítit dačo v sebe. Podľa mňa to skôr je také psychické, že buď žena absolútne "neverí" že je tehotná, alebo byť nechce, tak všetko si vysvetli ibak(menzes predsa môže byť slabší, len trochu priberám, len ma nafukuje)

jaskolka
29. júl 2020

@nyusika aj ja som sledovala také dačo, aj čítala, a tam sa potom aj psychológ vyjadril, že často ide aj o popieranie, teda žena aj tuší, že asi je tehotná, že dačo sa asi deje, ale jednoducho to "poprie" bud nechce, alebo sa bojí pripustiť, že je tehotná, či užíva antikoncepciu, tak je skalopevne presvedčena, že neexistuje otehotniet, tak teda, rovnako ako môže psychika spustiť fingovane tehotenstvo, tak zrejme aj psychika "poprie" akúkoľvek možnosť gravidity.

miakey
29. júl 2020

Mne napadlo ze som asi tehotná až keď mi niekoľko dní meskala MS. Inak priznaky také isté ako PMS, myslela som si, že už každú chvíľu dostanem MS

miskanathan
29. júl 2020

Ja priznaky pred MS ziadne. Az teraz v zacinajucom 6tt citim prsia ale skor hore ako je svalstvo..