Aký je tento ovulačný test?
Ahojte prosím vás aký je tento posledný test robený pred chvíľkou? 🙂

Ten spodný by sa mohol už brat ako pozitívny, možno keby si si robila o 1-2 hodinky neskôr bola by kontrolná silnejšia. Ale určite by som sa tieto dni snažila 🙂 .
@adrbat ďakujem pekne za odpoveď skúsim okolo 4 test opakovať a napíšem 🙂
ten posledny je tak testne....este nie je pozitivny ale bude coskoro
@summersunny94 zdravím, prosím ťa, akú značku OT to máš? Ďakujem. 😊
@summersunny94 ešte si potom skús urobiť aj zajtra, aká bude čiarka. Niekedy je aj viac dni takýto. A po poslednom pozitívnom ovu teste by mala prebehnúť ovu.
no ono ked si vezmeme tu krivku tak ma nejaky pik a v tom je ta koncentracia LH vysoka...ale ta krivka stupa prudko a potom prudko klesa....ak trafis akurat ten vzostup a potom pokles tak mozes byt cca na rovnakej urovni 2 dni a to by znamenalo ze ozaj pozitivny test by bol niekedy medzi tymito dvoma testami. Ja by som to brala ako pozitivny uz teraz a isla do toho 🙂
@veron2811 livsane 😊
tento je uz pozitivny isto iste...su minimalne rovnako intenzivne 🙂
@laucia pridala som teraz novu fotku lebo ešte trošku stmavla tá čiarka 🙂 po 2 minútach
@laucia takto po zaschnutí 🙂
@summersunny94 super, tak to je pekne vidiet. drzim palce! 🙂
@laucia ďakujem krásne kiežby po roku sa konečne zadarilo 🙏
@summersunny94 určite pozitívny aj ten nižšie 🙂 takze treba sa aktívne snažiť 🙂
@adrbat ďakujem krásne za odpoveď 🙂
tak snad coskoro budes diskutovat ine ciarky na teste 🙂 🙂
@summersunny94
@laucia ďakujem snáď máš pravdu 😊
@summersunny94 no snad si podiskutujeme obe :D ja som mama pozitivny ovulacny pred 2 dnami....tak uvidime ci to vyslo 🙂
@laucia juuj tak drž n palceky aj ja nech to vyjde 😊 ako dlho sa snažíte? Prvé dieťatko? 😊
@summersunny94 dakujem, pred pol rokom som mala MA, tak teraz po tej pauze sme to skusili...uvidime 🙂 predtym to vyslo na prvyraz, len teda to dopadlo zle... Snad ak to vyjde budeme mat tentoraz vacsie stastie 🙂
@laucia to má mrzí teda že vám to vtedy nevyšlo, neboj mysli pozitívne a bude dobre 😊
@summersunny94 snazim sa ☺️ robim co mozem tak snad to bude a bude to fajn😉
@laucia a ak sa môžem spýtať máš alebo tvoj muž aj nejaké zdrav. problémy alebo nie? Ale to síce asi nie keď sa vám vtedy podarilo hneď. Ja mám PCO takže je to ťažšie 😌
@summersunny94 ja mam autoimunitne ochorenie...ale to by nemalo byt problemom v otehotneni a tiez nebolo dovodom potratu...mohlo by robit komplikacie neskor. Drzim moc palce! Verím, že to vyjde 🙂

Po zaschnutí