Väčšinou keď je krémový a vodnatejsi a je ho viac tak si tehotná, a ak je hustejši, taký že sa drobí medzi prstami , zafarbený, poprípade žiadny tak môže byť že dostaneš MS
Aha a čo znamená keď sa ti medzi prstami totálne lepí no myslím ze je lepkavý
No dúfam že to nezena menštruáciu
@renusko09 ahoj ja som tak mala asi 3dni pred ocakavanou mrskou,taky soplavy co sa tahal 3cm na prste,vodovo mliecny,priesvitny, proste vsetky typi vytokov mrska meska 1 den a test si nemozem spravit lebo strach je väčší ako zvedavosť. Podotýkam ze pred ms som mala bud sucho alebo husty biely vytok
teraz mi to prislo ako zmena v hliene pred mrchou.
Tak dúfajme že sa budeš tešiť z //
@renusko09 bohvie ci nebola ovulka posunuta inac si to neviem vysvetliť ale dufam ze sa objavia veru snad nam vsetkym co tak poctivo cakame kazdy mesiac
Veru držím ti palce
Baby, ak mám hnedý výtok pred ms, to už mám zaznamenať ako menštruáciu? Či mám cyklus rátať až odo dňa kedy príde normálne krvácanie
@zuzka_puska no hnedý výtok je začiatok menštruácie, ja to mám tak, že začne hnedý a za pár hodín už krvácam
@klokanica ďakujem...ja si rátam plodné dni, čiže začať cyklus rátať už aj s týmto výtokom áno? Vďaka
Ahojte som tu nova poratte mi mala som stale bieli lepkavy alebo kremovi vitok no teras som po menštruacii a mam priesvitni natahovaci vitok
Ahojte mala bysom mat teras menzes 26 2 a mam vytok vodnaty kremovi je mozne ze som tehotna alebo jeto normalne že mam taky vitok
@tereziaadamova ahoj bola si vtedy tehu? ️
@samanta0102 to by aj mňa zaujímalo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moze byt krémový, môže byť vodnatý, niekto máva aj taký čo vyzerá ako plodný a niekto nemá žiadny