Aký má byť výtok pred menštruáciou?

renusko09
20. mar 2019
bibiankaka
21. mar 2019

Moze byt krémový, môže byť vodnatý, niekto máva aj taký čo vyzerá ako plodný a niekto nemá žiadny 🙂

miska0948
21. mar 2019

Väčšinou keď je krémový a vodnatejsi a je ho viac tak si tehotná, a ak je hustejši, taký že sa drobí medzi prstami , zafarbený, poprípade žiadny tak môže byť že dostaneš MS

renusko09
autor
21. mar 2019

Aha a čo znamená keď sa ti medzi prstami totálne lepí no myslím ze je lepkavý

miska0948
21. mar 2019

@renusko09 no ak je lepkavy a priesvitný že sa ti natiahne medzi prstami aj niekoľko CM tak je to väčšinou plodný hlien ..no ale stále platí zásada že každá sme iná, takže musíš počkať čo príde a nabudúce budeš vedieť 🙂

renusko09
autor
21. mar 2019

No dúfam že to nezena menštruáciu 😊

micka1111991
21. mar 2019

@renusko09 ahoj ja som tak mala asi 3dni pred ocakavanou mrskou,taky soplavy co sa tahal 3cm na prste,vodovo mliecny,priesvitny, proste vsetky typi vytokov 😂😂 mrska meska 1 den a test si nemozem spravit lebo strach je väčší ako zvedavosť. Podotýkam ze pred ms som mala bud sucho alebo husty biely vytok 😔 teraz mi to prislo ako zmena v hliene pred mrchou.

renusko09
autor
21. mar 2019

Tak dúfajme že sa budeš tešiť z //😀

micka1111991
21. mar 2019

@renusko09 bohvie ci nebola ovulka posunuta inac si to neviem vysvetliť ale dufam ze sa objavia 🙂 veru snad nam vsetkym co tak poctivo cakame kazdy mesiac

renusko09
autor
21. mar 2019

Veru 😀 držím ti palce😊

zuzka_puska
8. nov 2020

Baby, ak mám hnedý výtok pred ms, to už mám zaznamenať ako menštruáciu? Či mám cyklus rátať až odo dňa kedy príde normálne krvácanie🤷

klokanica
11. nov 2020

@zuzka_puska no hnedý výtok je začiatok menštruácie, ja to mám tak, že začne hnedý a za pár hodín už krvácam

zuzka_puska
11. nov 2020

@klokanica ďakujem...ja si rátam plodné dni, čiže začať cyklus rátať už aj s týmto výtokom áno? Vďaka 🙂🙂

tereziaadamova
19. nov 2020

Ahojte som tu nova poratte mi mala som stale bieli lepkavy alebo kremovi vitok no teras som po menštruacii a mam priesvitni natahovaci vitok

tereziaadamova
24. jan 2021

Ahojte mala bysom mat teras menzes 26 2 a mam vytok vodnaty kremovi je mozne ze som tehotna alebo jeto normalne že mam taky vitok

samanta0102
4. feb 2024

@tereziaadamova ahoj bola si vtedy tehu? ☺

okm221
15. sep 2024

@samanta0102 to by aj mňa zaujímalo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre