Aký máte názor na výsledky testov?
Vidíte tam prosím niečo ?Dakujem za názor .Prvy test robený včera cez deň ,druhý dnes ráno
@mausy30 na prvom teste vidím čiarku, ale v poslednej dobe je veľa falošne pozitívnych testov, ešte sa neteš, takéto čiarky nie sú istota. uvidíš či to bude silnieť, ak áno a čiarka bude pekne silná tak vtedy sa môžeš tešiť
Negativne oba. V pribalovom letaku mas na obrazku ako ma vyzerat palicka aby sa test pokladal za pozitivny.
Ja tam čiarky vidím. Ešte sú slabé, skús o pár dní. Ja som sa vždy testovala, keď mi MS meškala týždeň a mala som koľajnice a potom som nemusela mať takéto starosti, či áno alebo nie
Ja tam čiarky vidím. Ešte sú slabé, skús o pár dní. Ja som sa vždy testovala, keď mi MS meškala týždeň a mala som koľajnice a potom som nemusela mať takéto starosti, či áno alebo nie
@weruska1311 ďakujem
@mausy30 ano vidim ju tam skuste o par dny urobit druhy test
@slavkatokarova34 ďakujem veľmi pekne za názor
@mausy30 testuj obden... vcerajsi a dnesny test nie je velky rozdiel, tazko definovat teda ci je to kanalik
@anonym_d3bb5d ďakujem skúsim ,alebo možno citlivejším testom .Som trocha nervózna ,tehu sme neplánovali ,zaskočila ma meškajúca mrcha .
@mausy30 mrcha? Ty si odkial preboha?

@mausy30 Veď sama vidíš, že tam nič nie je.