Aký máte názor na výsledky testov?
Vidíte tam prosím niečo ?Dakujem za názor .Prvy test robený včera cez deň ,druhý dnes ráno
@mausy30 na prvom teste vidím čiarku, ale v poslednej dobe je veľa falošne pozitívnych testov, ešte sa neteš, takéto čiarky nie sú istota. uvidíš či to bude silnieť, ak áno a čiarka bude pekne silná tak vtedy sa môžeš tešiť
Negativne oba. V pribalovom letaku mas na obrazku ako ma vyzerat palicka aby sa test pokladal za pozitivny.
Ja tam čiarky vidím. Ešte sú slabé, skús o pár dní. Ja som sa vždy testovala, keď mi MS meškala týždeň a mala som koľajnice a potom som nemusela mať takéto starosti, či áno alebo nie
Ja tam čiarky vidím. Ešte sú slabé, skús o pár dní. Ja som sa vždy testovala, keď mi MS meškala týždeň a mala som koľajnice a potom som nemusela mať takéto starosti, či áno alebo nie
@weruska1311 ďakujem
@mausy30 ano vidim ju tam skuste o par dny urobit druhy test
@slavkatokarova34 ďakujem veľmi pekne za názor
@mausy30 testuj obden... vcerajsi a dnesny test nie je velky rozdiel, tazko definovat teda ci je to kanalik
@anonym_d3bb5d ďakujem skúsim ,alebo možno citlivejším testom .Som trocha nervózna ,tehu sme neplánovali ,zaskočila ma meškajúca mrcha .
@mausy30 mrcha? Ty si odkial preboha?
@mausy30 mrcha? Ty si odkial preboha?
@anonym_aac297 mrcha je tiez nazov pre menstruaciu
@anonym_aac297 mrcha je tiez nazov pre menstruaciu
@anonym_d3bb5d možno v 18. storočí na zaostalom vidieku. Predpokladám,že je mladá a je21. storočie.
@anonym_d3bb5d možno v 18. storočí na zaostalom vidieku. Predpokladám,že je mladá a je21. storočie.
@anonym_aac297 hadam nebudes urcovat druhym ako maju hovorit o svojom cykle, nie?
teraz testované
@mausy30 vyzera to slubne... dufam ze testy budu silniet
@anonym_aac297 toto je zas hlúpy názor ako jeho autorka zrejme
Ake ste niektore zlé a zatrpknuté😁 Ci to po sebe niekedy aj čitate. Niekedy si hovorim, ze co sa Vam v zivote tak dosralo, ze sa ako zeny spravate skaredo k druhym zenam. Ak sa Vam niektorym nedari otehotnieť tak nemusite byť hnusne na ženy ktorym sa to podari. Veď doprajem trocha. Pani to neplanovala ale vo vseobecnosti ked citam nejake komentare asi ste to tie iste dojebavačky preto to aj anonymne pisete. Ved sa opytala len, nebola si ista. Slusnost ze vzdy zadarmo. Fakt brzdy ste niektore.

@mausy30 Veď sama vidíš, že tam nič nie je.