icon

Alchemilkový čaj

lucia_0012
8. jún 2023

Ahojte. Chcem sa opýtať či ste niektorá pili čaj z alchemilky počas sneženia sa o bábätko. Ja to pijem už druhý týždeň a ešte mi to aj skrátilo cyklus o 2 dní. Snažíme sa už pol roka a všade čítam ako aj gynekológovia odporúčajú alchemilkovy čaj.
Ak máte s tým niektorá skúsenosť tak rada si to prečítam.
Ďakujem za každú odpoveď a pekný dníček 🙂

54tinka54
8. jún 2023

@lucia_0012 áno pila som, či to pomohlo neviem, ale na tretí cyklus som otehotnela.
Pila som ho od prvého dňa MS cca 2 týždne (mal by sa piť do ovulácie, potom už nie).

adka3321
8. jún 2023

@lucia_0012 ja som ho pila asi 1,5 roka, o babatko sme sa pokusali 20 mesiacov. paradoxne som otehotnela v mesiaci, kedy som sa na vsetky doplnky vykaslala a nepila/nejedla nic

sajmonka_1216
8. jún 2023

pijem ho teraz, lebo po pôrode som mávala dlhé cykly nepravidelné (aj cez 50 dní), teraz mám pravidelne 35 dní a pijem ho stále do ovulácie.. po sa už nemôže

pet888
8. jún 2023

Ono netreba cakat,ze branie doplnkov a byliniek prinesie hned tehotenstvo.Ma to pomoct v pripade nejakych problemov,ale pokial si zdrava,tak je to zbytocne.

sandrahi
8. jún 2023

tiez som pocula, ze pomaha, ale zase vsetky nadeje by som nevkladala len do pitia caju.

lucia_0012
autor
8. jún 2023

Ďakujem za odpovede 🙂 nečakám že to pomôže pri otehotnení na 100% . Len mala som minulý rok zlé výsledky, že som mala už skoro 1.stupeň rakoviny kŕčka a od vtedy sa dosť bojím. Gynekológ mi odporučil Ydelin a výsledky sa zlepšili. Tak som chcela skúsiť aj ten čaj či budú výsledky stále dobré keďže na ďalší mesiac ma čaká kontrola. Medzi tým sa snažíme o bábätko. Ovulku mam pravidelnú až na to že teraz namiesto 6 dní som mala len 4 dní menštruáciu. Takže som len chcela vedieť ze aké skúsenosti majú aj iné ženy lebo v okolí nemám nikoho s kým sa o tom porozprávať keďže sme sa aj presťahovali v marci až na druhú stranu republiky kvôli priatelovej práci. Ale aj tak vám ďakujem za odpovede 🙂

pet888
8. jún 2023

@lucia_0012 ono ten krcok je velmi specificka situacia,na to neviem,ci alchemilka pomoze,kazdopadne je to dobra bylinka a preventivne to urcite mozes brat do ovulacie.

1samer11
8. jún 2023

@lucia_0012 na toto som natrafila k čomu všetkému pomáha táto zázračná bylinka 🙂

lucia_0012
autor
9. jún 2023

Ďakujem vám veľmi pekne za odpoveďe 🙂