icon

Baby,zistili mi ureaplazmu, no som tehotná

3. okt 2020

No dnes som zistila ze som tehotna :( podla testu kde je ciarka druha slaba
Už mam vybraté aj antibiotika aj probiotika a teraz neviem čo mám robiť :(
Trochu teraz cítim tlaky v brusku :(

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
sisa_s
•
3. okt 2020

Nemusis to davat anonymne lala...a nie, test ti nepotvrdil tehotenstvo, nemusis zakladat dnesnu tisicu temu

jullietka
•
3. okt 2020

V predoslej diskusii si pisala ze si antibiotika nebrala..tak ako to vlastne je? @lala0950 ,pisala si ze si ich v piatok este len vybrala z lekarne,tak ako si ich mohla uz vsetky vybrat? A to ze si tehotna este nemas od dr potvrdene....Mas iba test ktory po 15 minutach ukazal druhu ciarku,v case ked uz nieje platny...tak ako???

amelia000
•
3. okt 2020

Boze lala 🤦‍♀️

autor
•
3. okt 2020

@amelia000 kto?

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
nina255
•
3. okt 2020

Boze nemam slov 🤣 vsak niesme blbe aby sme si nespojili dokopy ze kto si ...

lalenka33
•
3. okt 2020

Začni brať antibiotiká.Tehotná pravdepodobne niesi.Test nebol pozitívny,ale neplatný.Ak niekedy ten test chceš mať pozitívny, tak tie antibiotiká začni hneď užívať.

luciannka83
•
4. okt 2020

S ureiplaz ou je velmi tazke otehotniet. Robi sa medzi poslednymi vysetreniami ked je problem s plidnostou.

autor
•
4. okt 2020

Mne ju urobili kvôli ranným bolestiam podbruska a tehotna mozem byt lebo mi vravela gynekologicka ze keby som náhodou tehotna nemam brat antibiotika

sisa_s
•
4. okt 2020

Dnes rano si si nerobila test este?

autor
•
4. okt 2020

@sisa_s nie

mariska1989
•
4. okt 2020

@luciannka83 dá sa otehotnieť skôr ide o to že nemusí sa udržať .som živý príklad ktorá aj napriek dobratiu ATB stále mám a tehotná som ostala s tabletkami na udržanie