Bazálna teplota a snaženie sa o bábo
Ahojte 🙂 som tu nova a chcela by som sa poradit nakolko si prvy mesiac meriam BT. Ovu mi vysla presne aj podla teplity na 20.3. 🙂
Otazka je ze sa od januara snazime o baby a teraz neviem ci mi ma hned po vyskoceni na druhy den klesnut teplota alebo je to takto spravne ako je na fotke ci to moze nieco znamenat? Dakujem 🙂

@emmi101 nooo radsej by som bola ak by to uz zostalo vysoko 🙂 ale treba cakat 🙂 a dakujem 🙂
@kika123kika 20teho prebehla ovulacia a nastupila lutealna faza kde hormony drzia teplotu hore 🙂 cize teplota sa ma drzat vysoka a nie klesnut, klesne az tesne pred MS alebo v den MS, tak drzim palce nech zostane vysoka ;) ja by som uz cez vikend testovala tehu test na 10 den :D
@signa ahoj dakujem za vysvestlenie 🙂 uz poatupne tomu budem rozumiet 🙂 noo tak aj ja som na tym rozmyslala ze zajtra idem do prace a tak si kupim test 🙂 ale som zmatena pretoze ma tak bolia prsia ze az :/ a podbrusko a do ms mam 6dni 🙂 tak teraz neviem ci mam pockat alebo testnut 🙂 ukazem ti graf 🙂
@signa takto som natom 🙂
ahoj, mne už 6 dní takto rastie teplota, po ovulácii, ktorá bola na 12. deň mi teplota stúpa každým dňom, takže asi je to ok 🙂 kiežby už neklesla.... 🙏
@kika123kika v nedelu rano (11dpo) by teoreticky mohol byt vidiet duch na teste, kup kvalitnejsi test (mamatest alebo digitalny tie sa mi osvedcili, urcite nie gs alebo pepino tie nie su take citlive)
teraz tieto symptomy ako teplota len potvrdzuju tu ovulku ze bola ale je to normalne ze sa drzi hore az do ms, bolesti prs a brucha su tiez normalne aj pri ms aj pri tehu, to je take pol napol... treba len vyckat, ja som byvala tiez netrpezliva a testovala vkuse ci ovu alebo tehu :D po roku sme sa dockali... kludne pis ked budes mat nejake otazky 🙂
@h_petra no sak aj ja dufam to by som mala pre priatela nadherny darcek k narodeninam 🤗🤗
@signa dakujem pekne 🙂 neviem preco ako keby som citila ze sa vydarilo a taha ma kupit test ale neviem bojim sa sklamania :/ tak prsia mam teraz fakt ze vazne citlive po schpdich musim pomaly ale to je to ze uz len 6dni do ms tak to je take ze clovek nevie lebo priznaky su take iste predpokladam ako pri tehu..
@signa a krize neviem ci maju nejaky problem ale zohnut sa neviem zvyknu boliet pred ms ale takto este v zivote :/
@kika123kika tak nerob z toho tragediu ked sa nezadari 🙂 treba skusat dlhsie, hlavne nebyt z toho psycho, je dobre sa sledovat (ja som sa vtedy o mojom tele vela dozvedela) ale vsetko s mierou. najhorsie je davat si take terminy ze k narodkam k vianociam.... :D to mi vobec nevyslo nikdy jak naschval :D alebo aj ked som si myslela ze sme sa presne trafili tak z toho nic nebolo, nie vzdy aj pride k oplodneniu, nie vzdy sa to uhniezdi, nie vzdy je to zdrave a neuchyti sa to, proste taka je priroda, ale ked to bude mat prist tak to pride, treba sa tesit a zostat pozitivny aby aj ta dusicka prisla s radostou k vam 🙂 ono estelen potom pridu ozajstne strachy ci je babo ok, estelen potom to zacne... cakat na dve ciarky je nic oproti tomu
@signa no ono ma tie narodky len dnes napadli ze jezis priatel bude mat narodky a tak som sa zasmiala pod nosom ze no to by som mala lacny darcek a nemusela by som.rozmyslat ze co kupit 😊😂 ale tak niesme na tom tak krcovito ale to cakanie 🙂

Tak prakticky môže sa stať, uvidíš ako to bude zase na ďalší mesiac či sa to bude opakovať 🙂