Biogema ovulačný test

emv
24. júl 2021

Ahojte kočky. Mala som už desiatky testov roznych značiek, a každá značka to zatiaľ mala tak, že keď je test negatívny, tak proste testovacia čiarka je slabá, slabšia, a tak podobne. Som desiaty deň od menštruácie a tento mesiac som chcela testovať celý, čiže testujem odkedy mi to skončilo. Testy sú stále negatívne, ale tak, že vždy ukáže len kontrolnu čiarku. Testovacia nie je žiadna. Ani slabá. Nijaká.
V návode píšu, že ak je len kontrolná, znamená test negatívny. Vraj ak by bol zle vykonaný, nebola by tam ani kontrolná.
Stretli ste sa už s tým? Mne ovulacny test nikdy nevisiel takto, že by neukázal ani náznak testovacej čiarky. Neviem teraz, mám chybné testy? Ale všetky? Alwbo nemám ovuláciu tento mesiac? Alebo je to u tejto značky normálne, že im vychádza len jedna čiarka?

sense
24. júl 2021

@emv akú majú citlivosť? Lebo aj ovulacne testy sú rôznej citlivosti... Plus ovulácia môže kľudne ešte prísť. Skúsenosť s konkrétnou značkou nemám...

reasonka
24. júl 2021

@emv Teraz som pozerala ,že tie tvoje testy majú citlivosť 25 tak asi preto to je tak ako píšeš ,ja používam Livsane tie sú 20 a som snimi veľmi spokojná 🙂

anne_mary2
24. júl 2021

@emv zalezi od znacky, ja som si cez net objednala taky mega pack :D a tie ukazuju aj iba jednu. zalezi od citlivosti…
ale akoze.. uz som vyskusala vsetko prevsetko, cim dalej tym horsie, posledne maju take slabe farbivo ze vyzera ze ovulujem 40 dni 🙄😂😂..
mne osobne vyhovuje ze mam jednu ciarku, pro tychto testoch zase viem ze ked nabehnu 2 cosi sa uz blizi, aspon vzdy to tak vyslo.
Ale teda v zavere - ak ukazuje jednu ciarku - je to uplne OK. Ja mavam cykly ze ani pan boh neodhadne, takze testujem vela…
Zalezi aky mas cyklus, testuk dalej snad to pride..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre