Blíži sa ovulácia pri viditeľnej druhej čiarke?
@sarinka731 nedá sa to z jedného testu určiť. LH vie stúpnuť aj klesnúť pomerne rýchlo. Môžeš mať ráno takýto test a večer pozitívny.
Ta druha ciarka nema ziadnu vypovednu hodnotu. Ja som slabu druhu ciarku mavala vzdy, cely mesiac. Okrem dni, kedy bola realne ovulacia - vtedy ta ciarka bola silna.
Ja ti poviem takto, teoreticky áno, tak ako si myslíš. Ale to si naozaj nechaj nejaký mesiac, dva, tri, aby si pekne videla, ako sa tie testy konkrétne pri tebe správajú, “študuj” aj seba podľa testov, a neboj sa, zachvíľku prídeš nato, ako to funguje a budeš vedieť odhadnúť ovuláciu. Ale nikdy som nemala ten test takto negatívny, a ešte v ten deň pozitívny, a to som aj veľa preštudovala a bežné to nie je (aj keď LH hormón stúpa a klesá pomerne rýchlo). 🙂 držím palce
Pri ovulacii ma byt ciarka rovnako silna ako kontrolna
@ludmilka2407 teraz som si spravila a vysiel takto
@sarinka731 nedá sa to z jedného testu určiť. LH vie stúpnuť aj klesnúť pomerne rýchlo. Môžeš mať ráno takýto test a večer pozitívny.
Ja ti poviem takto, teoreticky áno, tak ako si myslíš. Ale to si naozaj nechaj nejaký mesiac, dva, tri, aby si pekne videla, ako sa tie testy konkrétne pri tebe správajú, “študuj” aj seba podľa testov, a neboj sa, zachvíľku prídeš nato, ako to funguje a budeš vedieť odhadnúť ovuláciu. Ale nikdy som nemala ten test takto negatívny, a ešte v ten deň pozitívny, a to som aj veľa preštudovala a bežné to nie je (aj keď LH hormón stúpa a klesá pomerne rýchlo). 🙂 držím palce
@denisa_deniska teraz som si robila a vysiel takto twk asi uz by aj mohol byť pozitívny ci
@denisa_deniska teraz som si robila a vysiel takto twk asi uz by aj mohol byť pozitívny ci
@sarinka731 jop, ja by som si urobila ďalší ráno, nech vieš 🙂 potom ovulácia by mala nastať do 12-24h
@sarinka731 jop, ja by som si urobila ďalší ráno, nech vieš 🙂 potom ovulácia by mala nastať do 12-24h
@denisa_deniska dnes by som chcela pohlavný styk aby bol , spravím potom test aj ráno, neviem ci potom aj zajtra mat pohlavný styk alebo az v utorok ze kazdy druhy den skor ? 🫣
@denisa_deniska dnes by som chcela pohlavný styk aby bol , spravím potom test aj ráno, neviem ci potom aj zajtra mat pohlavný styk alebo az v utorok ze kazdy druhy den skor ? 🫣
@sarinka731 neprehanaj to s tými testami. Zbytocnost. Sexuj každý druhý - treti den. Užívajte si to s partnerom.
Vystresovaným ženám - planovackam sa často nedari otehotniet.
@sarinka731 ja keď som to takto plánovala, tak mne to aj tak nikdy nevyšlo, pričom som si vedela po čase aj bez testov odsledovať ovuláciu.. či sme mali sex každý deň, či obdeň.. ale určite to niektorým babám vyšlo, ale tiež by som sa nejako nesústredila na to, a až takto príliš to plánovala - robí to ten opačný efekt. Za mňa tie testy super, vieš, na čom si, poznáš svoje telo (aj keď to neznamená, že keď máš pozitívny test, že ovulácia skutočne aj nastala).

Sexuj kazdy druhy/treti den v plodnom obdobi a nepotrebujes sa stresovat nejakymi ovulacnymi testami 😉