Bola ovulácia?
Baby myslite že je niektorý test pozitívny a ovulka bola?bude?test som si spravila úplne náhodne, menzes som mala 3.3. A dnes ráno som mala tmavohnede špinenie
Prvy test z hora včera o 20:00
Druhý dnes 9:00
Tretí dnes 14:00
Som z toho debil ☹

@leuskanova vsetky su negativne
Pozitívny test má rovnako silnú alebo silnejšiu čiarku, treba si prečítať príbalový letáčik 😉
Ďakujem za odpovede🙂 neviete čo môže byt to dnešné špinenie? Resp skoro ako menzes..keďže som menzes mala 3.3.?
@leuskanova a testy je vhodne robit denne vzdy v rovnakom case. teda priblizne, lebo nie vzdy sa to da dodrzat. myslim, ze asi idealne je rano.
@leuskanova tmavohnede spinenie byva niekedy pri ovulacii 🙂)) meranie teploty suvisle je v tvojom pripade lepsie lebo len tak proste nastrelovat testy... to neni dobre 🙂 testiky treba robit vzdy vecer v rovnakom case z koncentrovaneho mocu cize menej predtym pit a aspon 3 hodiny neist predtym cikat. Ak si vsimnes ze uz trosku tmavnu vtedy mozes zacat testovat castejsie aj kazfe tri hodiny 🙂 ked budes mat test pozitivny, druha ciarka bude silnejsia ako kontrolna a to znamena ze ovulacia by sa mala spustit do par hodin (u niekoho do troch u inych do 24 ) 🙂)
Testuj napríklad deň po skončení menzesu každý deň cca v rovnaký čas napríklad o 14stej 2 hodiny pred tým sa snaž piť co najmenej aby ti zriedeny moc neskresal výsledok.
Tieto testiky sú negatívne. Neviem co mohlo spôsobiť špinenie. Ťažko povedať.

Toto má od pozitívneho veľmi ďaleko