Bola to naozaj ovulácia?
Čaute žienky, žeby už bola ovulácia? Mala som vcera aj bolesti a pocit mokra, ale pripisovala som ich tomu, že mam len pár dní po menštruácii, aj som spinila po styku, tak ako vždy par dní po ms ešte. Prikladám graf, nechápem ten výskok dnešným ďakujem 🙂

@littledaisy v letnom obdobi 12-14 dc ale teraz v zimnom 14-17dc, minuly cyklus som mala 16dc a ms prisla 30dc
na tehu mi to nepripada a pepino eu pozitivne, aj ked o tehu nejde.
id o to, az aj keby sme predpokladali, ze si mala ms pocas tehu, uz by teraz museli byt kolajnice a nie takyto slaby test. a z tohoto cyklu byt tehu este zrejme nemozes, pripadne aj keby nastala nejaka extremna odchylka a ovulka by prebehla nejak inak, stale by to bolo krakto na pozitivny test.
v tychto grafoh sa nevyznam,a le ako som spravne pochopila, riesis vzostup teploty. viem, ze ked mi graf odporucili a ziskala som nejake info, zistila som, ze vyslednu teplotu moze vselico ovplyvnit. napr aj nachladnutie a pod. cokolvek, co moze sposobit zvysene ohriatie organizmu. podla mna aj taky nedostatok tekutin. su rozne okolnosti, kedy sa citime nanic a bud nam je vtedy viac zima, pripadne mame pocit, ze sa prehrievame. mozno nastala u tba nejaka takato odchylka.
V grafoch treba čítať postupne teploty, ako sa vyvíjajú. Aká bola teplota dnes? Šla dole alebo hore? Ak šla dole, bol to len skok. Ovuláciu potvrdia až minimálne 3 zvýšené teploty po sebe a potom niekoľko dní musí zostať teplota hore (počas lutealnej fazy). Čiže hľadáme nie samostatné teploty ale tzv trendy - stúpa v priebehu dní? Klesne?

Nie je to nemožné, aké máš väčšinou dlhé cykly? Resp kedy zvyčajne mavas ovulaciu?