@littledaisy v letnom obdobi 12-14 dc ale teraz v zimnom 14-17dc, minuly cyklus som mala 16dc a ms prisla 30dc
na tehu mi to nepripada a pepino eu pozitivne, aj ked o tehu nejde.
id o to, az aj keby sme predpokladali, ze si mala ms pocas tehu, uz by teraz museli byt kolajnice a nie takyto slaby test. a z tohoto cyklu byt tehu este zrejme nemozes, pripadne aj keby nastala nejaka extremna odchylka a ovulka by prebehla nejak inak, stale by to bolo krakto na pozitivny test.
v tychto grafoh sa nevyznam,a le ako som spravne pochopila, riesis vzostup teploty. viem, ze ked mi graf odporucili a ziskala som nejake info, zistila som, ze vyslednu teplotu moze vselico ovplyvnit. napr aj nachladnutie a pod. cokolvek, co moze sposobit zvysene ohriatie organizmu. podla mna aj taky nedostatok tekutin. su rozne okolnosti, kedy sa citime nanic a bud nam je vtedy viac zima, pripadne mame pocit, ze sa prehrievame. mozno nastala u tba nejaka takato odchylka.
V grafoch treba čítať postupne teploty, ako sa vyvíjajú. Aká bola teplota dnes? Šla dole alebo hore? Ak šla dole, bol to len skok. Ovuláciu potvrdia až minimálne 3 zvýšené teploty po sebe a potom niekoľko dní musí zostať teplota hore (počas lutealnej fazy). Čiže hľadáme nie samostatné teploty ale tzv trendy - stúpa v priebehu dní? Klesne?

Nie je to nemožné, aké máš väčšinou dlhé cykly? Resp kedy zvyčajne mavas ovulaciu?