Bolesti v podbrušku a pichanie v pošve

bibi14031996
1. feb 2020

stredu som mala dostat menzes z priatelom mame teraz take obdobie že je cely tyžden v praci a stretavame sa len cez vikend a dohodli ame sa že teraz na babetku nebudeme pracovat nechranime sa ničim akurat ked ma vyvrcholit vytiahne ho. test som si robila pred tyždnom a bol negativny no mam nevolnosti od žaludka už asi tyžden bolia ma prsia a mam take zvlaštne tlaky v podbrušku ja by som sa aj potešilq ale nechcem si nič nahovarat v noci neviem kvoli tomu spat čo mi je tak zle A občas ma pichne aj v pošve .
A gynekolog mi minuli tyžden povedal že som mala cistu ktora praskla ale zostala tam nejaka tekutina

pininka1
1. feb 2020

Môže to byť aj cysta, aj niečo ine. Mohla si mať aj nejaký zápal. Prsia ťa môžu bolieť aj preto že máš dostať. Ale niektorým ukáže neskôr test, ja by som si urobila opäť na tvojom mieste.

majamat
1. feb 2020

aaj stres. ak mate taketo obdobie, asi dost pracujete. stres dokaze vela urobit. ja som bola teraz dost vytazena a s hormonmi zatial OK, ale teda zas plet mam hrozu. ani nie na pohlad,a le strasne citlivu, stipe,hlavne horne viecka, uz aj oleje pouzivam,a j ked ich enam rada. vcera mi prisla nova kozmetika, tak som olej dala na celu tvar,a le svrbelo ma to. musela som to zmyvat, co samozrejme moc neslo. akoze celkom neprijemne to bolo. licim sa len kremovymi produktami. nikdy by som nepovedala, ze by toto mohol stres urobit. amozrejme svoj podiel viny maju aj prechody medzi teplym a studenym prostredim.
test si kazdopadne skus zopakovat, fakt moze aj neskor ukazat. a uvidis, co vyjde. ak by ti to to nepreslo, skus opat za gynekologom, ci nahodou nieco este nenajde. a potom uz jedine skusit nejak zmenit zivotny styl, aj ked to asi tak jednoduche nie je.

bibi14031996
autor
2. feb 2020

@majamat dakujem ja mam tiež problemi z pletou no zajtra idem ku gynekologovi uvidim čo mi povie

fokuska
2. feb 2020

@bibi14031996 Ak si mala dostat v stredu a nedostala si, tak si urob test teraz. Ten spred tyzdna nema taku vypovednu hodnotu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre