Bolesť pŕs na 7. deň po ovulácii
Ahojte dnes som 7dpo od vcera ma tak zvláštne bolia prsia zobudilo ma to aj večer nie je to bolesť ako pri ms je taká nezvyčajná,nechcem si nič namýšľat ani sa nejako zvlášť nepozorujem nechcem sa už sklamať tak beriem to už ako bude netlačím na to aj keď by som chcela
Mala ste niektorá také začiatočné skoré príznaky? Ďakujem 🙂
@bert22 asi tak ,ja tu bolesť pŕs mám ale naozaj 😆
Ale veď čas ukáže sám 🙂
ale zase ja to uplne chapem, tiez som bola kazdy mesiac nedockava ked sme sa snazili a nakoniec ten mesiac co sa to aj podarilo som nemala nejake inak priznaky pms ako normalne som mavala a uz som aj bola taka rezignovana tak som uz ani test nerobila a nakoniec ake prekvapenie :D drzim palce ;)
@bert22 ďakujem 🙂🙂🙂
Mňa bolievali od ovulácie az po čas kedy neprišla MS.. Toto je moje tretie tehotenstvo a prsia ma aj na začiatku tehotenstva boleli úplne rovnako ako aj v cykloch kedy som tehotná nebola

mna boleli na zaciatku dost prsia ale uz az tak tesne pred tym ako som mala dostat mas, to som uz bola asi az 12DPO ale tak vylucene to nie je, niektore zeny su na to citlivejsie. skor to ale byva tak, ze ked sa snazite tak si to mozes nahovarat. treba len pockat, nic sa neda robit