icon

Bolesti v podbrušku a žiadny menzes, mám si už robiť test?

mysicka27
29. aug 2019

Ahoj žienky,
s partnerom sa snažíme o dieťatko.
Pobolieva ma v podbrušku ako pri menštruácii lenže ja menzes nemám.
Neviem či nie je príliš skoro si robiť test.
Čo si o tom myslite vy?
Pri poslednom teste som mala len jednu čiarku.
A zas každý deň si test robiť nebudem.
Máte nejakú skúsenosť?
Za každú radu vopred ďakujem. 😊

ctrl
29. aug 2019

@mysicka27 koľko ti mešká

veronikaszabova
29. aug 2019

@mysicka27 ak si uz v case meskajucej MS, urob si test

mysicka27
autor
29. aug 2019

@ctrl no mala som mať 27meho čiže 2 dní
Ale prsia ma bolia asi týždeň keď nie viac ako keby som (ich mala plné)
Na menzes sa necítim ( nebolia ma ani kríže a ani nohy ako pri každej mojej menštruácii)
Len ma silno pobolieva v podbrušku a dnes to viac a viac bolí až som si musela ľahnúť od tej bolesti 🤯

veronikaszabova
29. aug 2019

@mysicka27 ved si urob test a budes vediet na com si.

lucka12399
29. aug 2019

@mysicka27 ved ak ti meska tak si urob test.. inak to nezistis ..

zuzulka3112
29. aug 2019

Prosím baby, čo si myslíte o mojich testoch, mala by som byť v 4-5tt podľa clearblue, ale prečo sú ostatné len tzv.duchovia?

lucka12399
29. aug 2019

@zuzulka3112 kazdy test ma inu citlivost ... preto je najlepsie testovat jednou znackou.. no myslim si ze je jasne vidno ze tehotna si 🙂

zuzulka3112
29. aug 2019

@lucka12399 ďakujem za odpoveď 😃 budúci týždeň idem na vyšetrenie, tak hádam to konečne vyšlo 🙏

tanya65
29. aug 2019

@mysicka27 dva dni je este dost skoro. Ja som robila test ked meskali desat dni.

zuzulka3112
29. aug 2019

@mysicka27 mna tiež začali bolieť prsia, ale len na dotyk a mám tlak v podbrušku ako by som to mala dostať. Mešká mi to skoro týždeň a testy som už robila viď.fotka hore. V januári som mala mimomaternicové tehotenstvo tiež som bola cca v 4tt, dostala som silné bolesti a objavilo sa aj silné krvácanie. Týždeň som ležala v nemocbici, ale začalo mi pekne klesať hcg takže nebolo potrebné aby ma operovali. Počkaj ešte páru dní a urob si test...držím palčeky

mysicka27
autor
29. aug 2019

@zuzulka3112 gratulujem vám mám z vás úprimnú radosť a držím palčeky aby malé bolo zdravé 😊