Boli ste nedočkavá pri očakávaní tehotenstva?
Boli ste aj vy nedockave či budete tehotná alebo nie?ja mám týždeň do menzesu a neviem sa dočkať
Na začiatku som si povedala .. joj chudiatko chcela by babatko a nedarí sa ... ale ako citam dalej tie komentare vies cosi ? Obyčajná egoisticka mrcha, ktora by len tak bez zábran vlozila svojmu partnerovi cudzie dieta do naručia.. nie že si len egoisticka mrcha ale aj pobehlica
@veronikaszabova nemám niekoľko rokov milencov mala som iba jedného a iba rok
@lucia851 a to ta snad ospravedlnuje?? Ze LEN jedneho?
@veronikaszabova to je moja vec
@lucia851 tak sa tu furt nestazuj, ako si na dne, mas depky,atd... ked je to tvoja vec.
@veronikaszabova nemám už depky
@lucia851 a preco dlhodobo uzivas AD?
@veronikaszabova lebo musím aby sa mi nevratili
@lucia851 a preco sa nerozvedies s muzom a nie si s milencom? Ked s nim sexujes bez ochrany na plno a snazis sa o dieta? Preco chces to pripadne dieta hodit na krk muzovi?
@veronikaszabova lebo milenec je riadny hajzel som zistila a ukončila som to s nim
@lucia851 uz si raz pisala, ze si to s nim skoncila... A evidentne nie
@veronikaszabova tentokrát už definitívne
@lucia851 tak sa modli, aby motyka nevystrelila a neostala si tehotna...
@veronikaszabova ked budem tak budem aspoň sa zbavil viacerých liekov
@lucia851 🤦
@veronikaszabova to je stratený prípad toto … chce sa mi grcať z takých “”žien””😓
@katuskacicuska o par dni zalozi dalsiu diskusiu ...
@veronikaszabova si predstav že nezalozim
@katuskacicuska a čo si neviniatko nebodaj
@lucia851 ale zalozis... A opat budes riesit nadejne tehotenstvo s milencom...
@veronikaszabova si predstav že nebudem lebo sme sa rozišli

@lucia851
Nie v zlom - ale! Uprac si zivot. Ako sa to da nazvat zivotom. Je to skorej prezivanie. Svojho muza nemilujes, on nemiluje teba. Rozved sa a daj si vsetko do poriadku - nevyhovaraj sa na syna, ten uz je velky. Pochopi to - ved aky vzor spravania mu do zivota davate?
Nemas pracu, v ziadnej nevydrzis kvoli psychickym problemom. Uz ti bolo milionkrat poradene, v akych profesiach sa mas realizovat. Ale ty si nedas povedat - si choro ovplyvnovana tvojimi rodicmi a to mas tusim okolo 38 rokov. Bojis sa ich, bojis sa im postavit a vyjadrit svoj nazor.
A v dobrom - neblazni s tehotenstvom. Si choro priputana k myslienke dalsieho dietata. A to uz par rokov. Mas pocit, ze je ok priviest dalsie dieta do tvojej zivotnej situacie? Uz niekolko rokov tu riesis milenca, podvadzanie manzela, tvoje depresie, neschopnost prestat fajcit,...
Ja ti to nepisem preto, zeby som sa ti chcela vysmievat alebo nieco take... Ale ozaj sa daj po ps.stranke do poriadku, pories rozvod a potom ries dalsich chlapov. Ci si myslis, ze je v poriadku robit niekomu len madrac na ukojenie jeho chticu? Ja si myslim, ze nie.