icon

Bolo vám rovnako zle aj v druhom tehotenstve?

sewie
15. nov 2017

Baby tie, ktorym bolo velmi zle v tehotenstve a prevracali prve mesiace doma ako ja.. bolo vam rovnako zle aj v dalsich tehotenstvach? Napiste prosim vase skusenosti..je tu nejaka ktorej pri prvom bolo zle a pri dalsich uz nie? 🤗😇

sindas
15. nov 2017

Mne bolo pri prvom synovi zle ale tak ze som vracala asi len 5x. Skor mi bolo zle ze od zaludka nemohla som do seba nic dostat. A pri druhom tehotenstve s dcerou bol zachod moj najlepsi kamos.. To som vracala vela a nic nepomahalo... Aj gynekolog mi dal lieky aby som tolko nevracala lebo som do 5 mesiaca chudla( ale to aj pri synovi) a nezabralo... Chce to len cas.. Takze zamna kazde tehu o nieco inaksie. Drzim palce nech ti to rychlo prejde a nech si uzivas uz len to pekne z tehotenstva.

tamarka9
15. nov 2017

Ja ťa nepoteším, prvé tehu do 20tt som vracala, potom mi bolo do konca tehu stále zle. Teraz som v 19tt,v 12 ty som skončila v nemocnici na infuzkach,asi tak dva týždne vraciam už menej,tak 1x denne,ale nemôžem nič piť,ani jesť poriadne. Veľmi som sa tešila že druhé tehu bude ine, každý má tým utešoval a teda je to paste copy. No už som takmer v polovici,treba to len vydržať. Tebe držím palce, nech ťa to obíde 😉

saasaanka
15. nov 2017

pri prvom tehotenstve som vracala až do 5 mesiaca, potom sa to spravilo. Teraz pri druhom tehotenstve som zvracala 1x ale bolo mi stale zle od žalúdka, až som si veľakrát vravela žeby bolo lepsie vracať... ale spravilo sa to skôr už v 4 mesiaci. Vravím si, že je to možno tým , že prvá bola holka a teraz to vzerá ma chlapca....

saska.t
15. nov 2017

Pri prvom som sa 6 tyz. nepohla z postele a to doslovne, tak zle mi bolo, nehovorit o pachoch atd. pri druhom mi bolo zle (nevolno bez zvracania) 2 tyzdne ale bolo to vydrzatelne .... potom zu bez problemov

viera77
15. nov 2017

Prve tehotenstvo a prve 3 mesiace nonstop nevolnosti, ktore potom az postupne presli. Druhe tehotenstvo uplne ukazkove, bez akychkolvek problemov...dve dcerky a dva rozne priebehy tehu obdobia.

annie13
15. nov 2017

horsie, a pri tretom este horsie, zvracala som celych 9 mesiacov, infuzie, zavraty, este aj na porodnej sale som zvracala

senta_sofia
15. nov 2017

Viac, pohlavia rovnake

mimla
15. nov 2017

Horšie. Plus ešte bolo treba starať sa dieťa. V živote som sa tak zle necítila.

deti95060810
15. nov 2017

ja. Prvé tehu som prevracala, nevolnosti, stalo sa že som aj odpadla - ratovali ma záchranári.
Pri ďalších tehu žiadne nevolnosti.
Pri tehotenstvách. v ktorých som nemala nevolnosti , sú deti rovnakého pohlavia....

lilu74
15. nov 2017

1 uplne v pohode, ani som nevedela, ze som tehu, 2 mi bolo zle nevolnosti - vsetko o com som citala a pocula:( deti mam rovnakeho pohlavia

aspinka
15. nov 2017

Bolo mi desne zle pri vsetkych troch. Nevracala som ale bolesti zaludka som mala hrozne k tomu nechutenstvo kila v prvých mesiacoch isli rapidne dole. Jedine co troska pomohlo boli gravipop lizatka 😉

babulina
16. nov 2017

vzdy hovorim ze vdaka mojmu druhému tehotenstvu sa manzel naucil zehlil, lebo tak mi bolo zle ze to bolo nad ramec vsetkeho a koselu ozehlenu potreboval 🙂

ivanka12311
16. nov 2017

Prve tehotenstvo dievcatko vracala som nonstop este aj v den porodu na porodnej sale...teraz druhe tehotenstvo chlapcek...velke zavrate (pocit az na odpadnutie) ja ma aj velmi nizky tlak vraciavala som vzdy rano a sem tam ked som zacitila vonu masa ktora mi vadila..

jahodka11
16. nov 2017

haha, nie....nebolo to rovnake, mne bolo horsie 🙂

zimmi1
16. jan 2018

Mne bolo v 2. Tehu podstatne lepsie😉😉

lubi13
24. jan 2018

Myslím, že je to veľmi individuálne. Pri prvom tehu som vracala do cca. 16 týždňa aj 5x denne ( najmä večer) a do obchodu s potravinami som nemohla ani ísť :( ....no a pri druhom tehu mi bolo zle iba 1x za celé tehu ( aj to asi že som sa prejedla)....a mám dve krásne dievčatá 🙂

fiffinkaa
24. jan 2018

Pri tretom tehotenstve mi bolo najviac zle, zacinalo to od cca 10tej doobeda a gradovalo, vecer uz ozaj to bolo hustee

pictbridge
24. jan 2018

Mne bolo ovela ovela horšie ako v prvom. 1.trimester , potom uz OK.

babulka82
24. jan 2018

Pri prvom trochu zle .Pri druhom katastrofa v jednom kuse som vracala a potom do konca mi bolo zle od zaludka a varila som tak ze som si drzala nos lebo by som to nedala😂kazdy densom sa modlila nech to uz skonci lebo to trvalo vecnost.kazdy den od.rana.do vecera

adrika_77
24. jan 2018

Pri každom horšie a horšie 😐 do konca 5.mesiaca

lilu74
25. jan 2018

Pri 1vobec nic pri 2dlho dlho zle.pohlavie rovnake😉

inka04
25. jan 2018

Prvé tehotenstvo - veľmi zle, do konca 5. mesiaca - 3 x hospitalizacia, infúzie, torecan, nič nepomáhalo. Vyvrátila som i čistú vodu. Pri druhom mi nič nebolo. Obaja chalani.