icon

BT graf stále dole a ovulácia potvrdená

22. apr 2022

Ahojte,stretla ste sa niektorá s tým,že Vám BT graf nestupol,ale doktor povedal,že už vidí tekutinu,že ovulácia bola?

e1i
22. apr 2022

No ak predtým nevidel dominantný folikul tak je len dohad ze bola. Ja som bola raz na folikulometriu, ze v nedeľu som vedela ze bola a v pondelok som isla. Tiež sa dr vyjadrila ze bud po ovulacii alebo už neviem ako presne popisala. Ale v car mi povedali ze to neberu ako ovulaciu kedze predtym nebol folikul potvrdeny. Tekutina tam moze byt aj z inych dôvodov

janetinka27
22. apr 2022

a nemas problem so zltym telieskom? ja som mavala teplotu tiez stale dole (35,8-35,9) a ovulaciu som mala potvrdenu (zlte teliesko), ale nefungovalo 🙂

autor
22. apr 2022

@e1i
@janetinka27 tak dnes som bola len na preventívke,a náhodne mi spomenul,že videl folikul a už nejakú tekutinu,bola som tam 5 minut,takže všetko rýchlo rýchlo 😅 ale teplota dnes ešte nestupla,možno zajtra? Teplotu som mala 36,3 včera,dnes 36,5-co je ale stále moja predovulacna.. zatiaľ neviem či je nejaký problém,ešte sa nesnažíme dlho,tak tomu nechávame voľný priebeh

janetinka27
22. apr 2022

cize si merias teplotu a poznas svoj bezny graf? mavas peknu krivku a drzi sa ti v druhej polovici cyklu teplota nad ciarou?

autor
22. apr 2022

@janetinka27 áno,už meriam nejakú dobu,mám pekne dvojfázový graf,(podľa grafu 12-13dnova LF),tak je asi len možné,že mi neskôr stúpne teplota 🤔

janetinka27
22. apr 2022

vzostup teploty moze byt aj neskor, citala som si o tom kedysi na stranke lpp, tam to vysvetluju. a tiez aj pri ms moze byt pokles teploty neskor. tak uvidis 🙂