BT graf stále dole a ovulácia potvrdená
Ahojte,stretla ste sa niektorá s tým,že Vám BT graf nestupol,ale doktor povedal,že už vidí tekutinu,že ovulácia bola?
a nemas problem so zltym telieskom? ja som mavala teplotu tiez stale dole (35,8-35,9) a ovulaciu som mala potvrdenu (zlte teliesko), ale nefungovalo 🙂
@e1i
@janetinka27 tak dnes som bola len na preventívke,a náhodne mi spomenul,že videl folikul a už nejakú tekutinu,bola som tam 5 minut,takže všetko rýchlo rýchlo 😅 ale teplota dnes ešte nestupla,možno zajtra? Teplotu som mala 36,3 včera,dnes 36,5-co je ale stále moja predovulacna.. zatiaľ neviem či je nejaký problém,ešte sa nesnažíme dlho,tak tomu nechávame voľný priebeh
cize si merias teplotu a poznas svoj bezny graf? mavas peknu krivku a drzi sa ti v druhej polovici cyklu teplota nad ciarou?
@janetinka27 áno,už meriam nejakú dobu,mám pekne dvojfázový graf,(podľa grafu 12-13dnova LF),tak je asi len možné,že mi neskôr stúpne teplota 🤔
vzostup teploty moze byt aj neskor, citala som si o tom kedysi na stranke lpp, tam to vysvetluju. a tiez aj pri ms moze byt pokles teploty neskor. tak uvidis 🙂

No ak predtým nevidel dominantný folikul tak je len dohad ze bola. Ja som bola raz na folikulometriu, ze v nedeľu som vedela ze bola a v pondelok som isla. Tiež sa dr vyjadrila ze bud po ovulacii alebo už neviem ako presne popisala. Ale v car mi povedali ze to neberu ako ovulaciu kedze predtym nebol folikul potvrdeny. Tekutina tam moze byt aj z inych dôvodov