Čaje pri snahe o otehotnenie
Ahojte,
Aké čaje sú dovolené pri snahe o tehotenstvo?
Nemyslím na zlepšenie ovulácie alebo cyklu. Skôr ma zaujíma, ktoré čaje vôbec nepiť, ktoré sa neodporúčajú.
Alebo ktoré čaje môžem piť bezhlavo a ktoré teda neovplyvňujú snahu?
😅ahaa, rooibos mozes pit bezhlavo, salvia je ok na pripravu maternice, ale velke nie v prvom trimestri a aj neskor radsej nie..cize to by som nepila..
@karhu
A zväčša asi ovocné však?
ovocne som ja osobne velmi neriesila..to co ponukaju v obchodoch nie je podla mna naj kvalita, ja som bola spokojna so sypanym rooibosom, su rozne druhy a hlavne neobsahuju teín, kofeín, naopak maju vela zivin.. a su vhodne pre tehotne, dojciace a aj male deti
pochybujem ze su caje co by sa nemali pit pri snahe o dieta...skor su len caje co sa nemozu pit v tehotenstve, takze pokial ti neukaze test 2 ciarky tak naco riesit caje, ak nimi nechces podporit plodnost...
@doda26 napríklad alchemilka by sa nemala piť po ovulacii, odborníci neodporúčajú mätový čaj, ...
no to som teda nepocula z akeho dovodu by sa to nemohlo pit...ja som pila alchemilku cely cyklus a otehotnela som na prvy sup, a co sa tyka mäty tiez neviem preco by sa nemohla
alchemilka sa neodporuca po ovulacii, aj ja tak viem... ono na toto studie nie su, ale alchemilka moze sposobit potrat...
s bylinkami v tehotenstve opatrne, ja si obcas dam zihlavu, prihodim tam obcas aj cosi ine.
moze sa medovka, ovocne a spominany roibos. ovocne sa tiez daju kupit aj sypane - ked su taketo obchody otvorene 🙂
ja si davam aj zeleny caj, jeden za den.
Ja odporúčam alchemilku žltozelenú. Krásne mi upravila cyklus.
Caj plodnosti a pocatia Ludmily Mojzisovej. Ostali mi 10 vreciek, posuniem za 3 e ak by bol zaujem

alchemilku do ovulacie, vres, rebricek, kotvicnik.. a hlavne jest kyselinu listovu