icon

CAR a situácia ohľadom koronavírusu

zuzkalujza
11. mar 2020

Ahojte, skôr ako ma ukameňujete, chcem sa naozaj iba spýtať na váš názor. 01.04.2020 máme prvú konzultáciu v Brne. Veľmi sa už na to tešíme, odpočítavame každý deň. Len sa ja trošku obávam ohľadom momentálnej situácie vzhľadom na coronu. V centre nám termín zatiaľ nerušia, vraj nateraz fungujú normálne. Ide mi hlavne o to, že nemáme až tak moc času čakať na to ako sa bude situácia vyvíjať nakoľko už mám 41 rokov. Možno mám len zbytočné obavy. Neviem ako dlho bude trvať, kým započne samotný proces. Možno do tej doby už bude situácia úplne iná. Čo by ste spravili vy?

Strana
z3
zuza00
Autor odpoveď zmazal
fer123
5. máj 2020

@zuza00 Je to uvedene v "sp. zn.: OLP/3353/2020 z 29.04.2020" v bode 6. V odôvodnených prípadoch nespadajúcich pod body 4 a 5 môže výnimku z bodov 1 až 3
udeliť Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky na základe odôvodnenej
písomnej žiadosti člena vlády Slovenskej republiky v jeho pôsobnosti. Táto osoba je
povinná pri vstupe na územie Slovenskej republiky odovzdať výsledok negatívneho testu (potvrdenie o negativite testu) RT-PCR na ochorenie COVID-19 nie starší ako 96 hodín.
V odôvodnených prípadoch môže výnimku z povinnosti odovzdania negatívneho testu
RT-PCR na ochorenie COVID-19 nie staršieho ako 96 hodín udeliť Úrad verejného
zdravotníctva Slovenskej republiky na základe odôvodnenej písomnej žiadosti člena
vlády Slovenskej republiky v jeho pôsobnosti.

fer123
5. máj 2020
zuza00
Autor odpoveď zmazal
andrejjjka88
12. jún 2020

Dievčata mám na predaj neotvorene,nepoužité čipky PROGESTENALLE, injekcie LUVERIS 3X, OVITTELLE 2X, CETRODITE 9ks..my sme sa dalej bohužial nedostali 😫 zistili mi mimomaternicové , musela som na operaciu. Minimalne pol rok-rok musíme počkať,na dalsi pokus.. tak by som bola rada kebyže mi pomôžete s predajom-kúpou. Dlho sme šetrili a nakoniec môžem stále len pozerat do chladničky na injekcie😭

luciadujkova
12. mar 2021

@andrejjjka88 dobry den to mi je luto:(prosim mate este na predaj progestenalle?

andrejjjka88
12. mar 2021

@luciadujkova áno mám 2 plné balenia

luciadujkova
12. mar 2021

@andrejjjka88 vyborne, vzala by som🙂 pisem sukromnu spravu

Strana
z3