Chcem bábo - za a proti
Ahojte maminky,
v niektorých diskusiách som dala najavo svoj názor, že chcem bábo.
Pravidelne po 3 mes. sa pýtam chlapa, či si mám vybrať dalšiu antikoncepciu a zakaždým pozná môj názor, že dieťatko by som chcela.
Mám 22r., chlap 27. Stále priateľ. Vzťah 3r. Bakalársky ročník, na škole nič ťažké, okrem štátnic.
Chlap však fajčí, má náročnú prácu.
Ja som stále chcela byť mladá mamina, musel by ma však s bábom živiť, nakoľko som študent, a VŠ by som chcela ukončiť a ďalej aj v Mgr. pokračovať popri bábu, s Bc. sa veľmi v regione neuplatním, celkovo tu práce niet. S Mgr. to vidím ružovejšie, mala by som školu a 2r. bábo, pol roka doma, bábo by malo 2,5 a mohlo by ísť do škôlky.
Vidíte to reálne, nejaké pre a proti ????
Chlap sa vyjadril, avšak len mimo mojej prítomnosti že o rok chce aby sme sa vzali a chce aj dieťa, priamo sme sa znova o tom nebavili, len toľko, že chcem, nech vysadím tabletky. Z toho vyplýva že aj to bábo bude chcieť... zatiaľ ochrana len preruš. styk.
Bud dokoncit VS - zacat karieru - pockat 3 roky - zacat rodinu.
Bud dokoncit VS - zacat rodinu - kariera je fuc.
Bud zacat rodinu - sucasne dokoncit VS - zacat karieru.
Cize tretia moznost, tvoja, vyzera schodne! A ja by som bola ZA.
Kto ta zivi dnes? Rodicia? Myslim ze ti by boli ochotni aj dalej prispievat na tvoje studium tzn. priatel by zivil len babatko. Nie vas oboch.
Ale to vsetko za okolnosti ze priatel je ochotny, nie dotlaceny.

@2491992 Neblazni. Po pôrode budeš rada, keď sa ti podari osamote a v klude sa vykakat a keď nájdeš.čas a silu sa pravidelne sprchovať , nieto ešte učiť sa do školy 😕.