icon

Chcem druhé dieťa

ivkaman
Včera o 17:36

Ahojte, dcéra má 6 rokov, som po kyrete cca 2 roky, manžel pracuje v zahraničí a nedarí sa nám druhé baby, pomaly to nejako vzdávam už, či vôbec sa podarí 🥺

pr85
Včera o 17:46

@ivkaman v prvom rade by mal ísť muž k urologovi na vyšetrenie a potom ty ku gynekológovi, aby sa zistila príčina. Ak je jeden z vás neplodny, tak skúste NaPro technológiu.

sisa_s
Včera o 17:49

Sledujes si ovulaciu? Ked je manzel v zahranici a domov nepride v "spravny cas", tak sa to nepodari

really8
Včera o 18:26

@ivkaman a co si spravila aby si zvysila sance?

cimage
Včera o 19:27

Tazke to je zosuladit, ked on je prec. Sledujes si ovulaciu? Je v tom obdobi akurat doma? Ono je to narocne aj jed su pary spolu cely mesiac a nedari sa im niekolko rokov. Dajte si urobit testy a aspon budete vediet ci ste ok a sanca tam je, alebo je problem u jedneho z vas a zariadite sa podla toho.

anonym_a100d6
Včera o 19:34

Možno nejaká tehotná podaruje, čo má neželané tehotenstvo

anonym_71faaa
Včera o 19:35

Nechcem rýpať, ale nechcela by si najprv aby muz prišiel pracovat domov a aby ste tvorili naozajstnú rodinu? Lebo rodiť chlapíkovi, ktory sa ukáže doma raz za mesiac ma aky zmysel? A ty si vlastne slobodná matka.

1sally12
Dnes o 03:47
@anonym_71faaa

Nechcem rýpať, ale nechcela by si najprv aby muz prišiel pracovat domov a aby ste tvorili naozajstnú rodinu? Lebo rodiť chlapíkovi, ktory sa ukáže doma raz za mesiac ma aky zmysel? A ty si vlastne slobodná matka.

@anonym_71faaa lebo toto sú tie typy matiek :chcem chcem chcem!

hulica
Dnes o 08:08

Netreba sa vzdavat, len mozno sa pokusit presmerovat myslienky na nieco ine. Niekedy byva to hlavny problem.