icon

Chceme dieťa, ale bojím sa

petronellla87
14. jan 2022

Dievčatá ci si myslíte o tomto... Obaja s priateľom chceme dieťa ale ja sa toho bojím... Ako mi dieťa veľkou hlavou prejde cez vagínu? Co keď mu náhodou zlomím nohu? Co keď ho budem kúpať a omylom ho utopim?Mali ste to!?

Strana
z2
deti95060810
14. jan 2022

nie... ešte radšej s tým bábom počkaj...😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
14. jan 2022

😂😂😂😂😂😂 prepáč, ale musim sa smiať 😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
selu11
14. jan 2022

@viestta Neexistuje niečo ako zobrazovať mi každý príspevok od teba? Teda teraz som sa riadne pobavila. Najskôr si mi prišla hrozne ironická, až mi to vadilo, priznám sa, ale čím som tu dlhšie, tým viac sa bavím na tvojich príspevkoch.

lenka2710
14. jan 2022

@petronellla87 omylom ho utopis?? To co je?? Prepáč, ale musím sa smiať! Ja som sa tiež bála kadečoho, ale teda toto ma nenapadlo! Všetky porodili, porodís aj ty, ale asi s tým este počkaj

lara45
14. jan 2022

@petronellla87 mne to nepríde vtipné naopak.Strach z neznameho je prirodzený.Tiez som sa toho obavala a kopu iných veci.Ale neboj sa ked príde na svet tak si uvedomís ako si sa zbytočne bála a nenapadne ti lutovat tvoje rozhodnutie.

kittykat22
14. jan 2022

@petronellla87 budes chodit na predporodny kurz a tam ti vela veci vysvetlia a naucia. Pri porode mozes mat dulu pri sebe ktora ti poradi ako sa na porod pripravit a ked pride na vec, tak bude pri tebe - poradi pomoze. Ako sa starat sa o novorodenca ti ukazu v porodnici. Napriklad ako ho okupat a sestricka s tebou 1x aj miminko kupe. Stoji pri tebe a ukazuje ti ako na to. A potom existuju knihy, rodina, kamaratky, youtube a modry konik. Dieta dostanes do ruk 9 mesiacov po pocati. Mas dost casu aby si sa naucila par zakladnych veci. Pre potesenie - pozri sa ako niektore socialne pripady maju 3, 5, 7 deti a vsetko ide. Preco by si ty nezvladla jedno.

dskjhfdlkdjhl
14. jan 2022

@petronellla87 Kolko mas rokov?

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
14. jan 2022

@viestta je zaujimave, ze sa ale nepyta na vyrobu, len na zaverecnu fazu😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
14. jan 2022

@viestta jemine, Ty mi davas😀

bajka16
14. jan 2022

Predpokladám že o sexe máš naštudované až za ušami. Skús si pogooglit aj čo to o pôrode a netrolluj tu mamičky. 🤦🏻‍♀️ Btw neverím že toto píše dospelá žena takže dieťa daj ešte na chvíľu bokom kým nedostaneš rozum 🙄

judar
14. jan 2022

To su takeee otazky ze az 😂 rovnake ako ked sa niekto pohorsoval ze dieta v bruchu umre ak zena bude 9 mesiacov nosit cisto len nohavice, leginy ...ze sa v bruchu udusi lebo nema takto privod kyslika

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
petronellla87
autor
15. jan 2022

@kittykat22
@lara45
Dakujem dievčatá ❤️ ja mam napr malého synovca... Keď bol bábätko bála som sa ho zobrať na ruky.. Len som sa na neho pozerala... Ale odkedy mal tak 2 roky sme najlepší kamoši 😆tak snáď to bude dobre

tomikejt
15. jan 2022

@petronellla87 ja ta úplne chápem. Neboj, ja kým som nemala svoje tak tiež som sa bála všetkých bábätiek, neexistovalo zobrať nejaké na ruky 😄 to sa zmení hneď ako sa narodí, lebo bude tvoje 😊 a vyjde z teba lebo tak to príroda zariadila 😊

petronellla87
autor
15. jan 2022

@tomikejt ďakujem som rada ze v tom nie som sama☺️

zmrzlinka2021
15. jan 2022

@petronellla87 prosim ta, nerob si dieta s priatelom ale az s muzom... toto hlavne ries, "technicke zalezitosti" doriesis neskor

petronellla87
autor
15. jan 2022

@bajka16 googlit a pozerať videa mi nepomaha😆 čím viac googlim tým viac mam otazok😆

petronellla87
autor
15. jan 2022

@zmrzlinka2021 z priateľa bude manžel v lete ☺️ ale nakoľko už máme svoj vek tak skúšame ešte pred svadbou

zmrzlinka2021
15. jan 2022

@petronellla87 drzim palce! A neboj sa, prezili to tisice generacii zien pred nami a hlavne, uz nie je standardom zomriet pri porode, po porode...

petronellla87
autor
15. jan 2022

@zmrzlinka2021 ďakujem❤️ inak toto si často opakujem... Ze naše babky porodili popri práci na poli... A bez googlu😆

kittykat22
15. jan 2022

@petronellla87 v CR je celkom popularna kniha Rozvíjej se, děťátko... Skus pozriet ci ju nemate v kniznici. Tam je pekne zhrnute vsetko co potrebujes vediet a co by si tak zhruba mala ocakavat

gigie24
15. jan 2022

@petronellla87 Su to len neopodstatnene strachy a uzkostna povaha. Poradte sa s psychlogom ako preprogramovat mysel na radost, lasku, pokoj a eliminovat vas strach 😇. Ma to momentalne vela zien.

petronellla87
autor
15. jan 2022

@kittykat22 ďakujem veľmi pekne poobzerám sa po nej☺️

petronellla87
autor
15. jan 2022

@gigie24 dakujem☺️ nad psychologom som rozmýšľala už tiež... A áno ja som taka povaha úzkostna, ak nemám svoju rutinu ale čaká ma dačo nove hneď panikarim

kittykat22
15. jan 2022

@petronellla87 https://uloz.to/hledej?q=rozvíjej se dětátko&au... tu je ulozena, mozes sa pozriet ako to vypada. Nie je to moc kvalitne, ale aspon budes vidiet ci sa ti paci.

gigie24
15. jan 2022

@petronellla87 Neboj vsetko krasne zvladnes 😘

Strana
z2