Chceme dieťa, ale bojím sa
Dievčatá ci si myslíte o tomto... Obaja s priateľom chceme dieťa ale ja sa toho bojím... Ako mi dieťa veľkou hlavou prejde cez vagínu? Co keď mu náhodou zlomím nohu? Co keď ho budem kúpať a omylom ho utopim?Mali ste to!?
😂😂😂😂😂😂 prepáč, ale musim sa smiať 😂😂
@petronellla87 omylom ho utopis?? To co je?? Prepáč, ale musím sa smiať! Ja som sa tiež bála kadečoho, ale teda toto ma nenapadlo! Všetky porodili, porodís aj ty, ale asi s tým este počkaj
@petronellla87 mne to nepríde vtipné naopak.Strach z neznameho je prirodzený.Tiez som sa toho obavala a kopu iných veci.Ale neboj sa ked príde na svet tak si uvedomís ako si sa zbytočne bála a nenapadne ti lutovat tvoje rozhodnutie.
@petronellla87 budes chodit na predporodny kurz a tam ti vela veci vysvetlia a naucia. Pri porode mozes mat dulu pri sebe ktora ti poradi ako sa na porod pripravit a ked pride na vec, tak bude pri tebe - poradi pomoze. Ako sa starat sa o novorodenca ti ukazu v porodnici. Napriklad ako ho okupat a sestricka s tebou 1x aj miminko kupe. Stoji pri tebe a ukazuje ti ako na to. A potom existuju knihy, rodina, kamaratky, youtube a modry konik. Dieta dostanes do ruk 9 mesiacov po pocati. Mas dost casu aby si sa naucila par zakladnych veci. Pre potesenie - pozri sa ako niektore socialne pripady maju 3, 5, 7 deti a vsetko ide. Preco by si ty nezvladla jedno.
@petronellla87 Kolko mas rokov?
@viestta je zaujimave, ze sa ale nepyta na vyrobu, len na zaverecnu fazu😀
@viestta jemine, Ty mi davas😀
Predpokladám že o sexe máš naštudované až za ušami. Skús si pogooglit aj čo to o pôrode a netrolluj tu mamičky. 🤦🏻♀️ Btw neverím že toto píše dospelá žena takže dieťa daj ešte na chvíľu bokom kým nedostaneš rozum 🙄
To su takeee otazky ze az 😂 rovnake ako ked sa niekto pohorsoval ze dieta v bruchu umre ak zena bude 9 mesiacov nosit cisto len nohavice, leginy ...ze sa v bruchu udusi lebo nema takto privod kyslika
@kittykat22
@lara45
Dakujem dievčatá ❤️ ja mam napr malého synovca... Keď bol bábätko bála som sa ho zobrať na ruky.. Len som sa na neho pozerala... Ale odkedy mal tak 2 roky sme najlepší kamoši 😆tak snáď to bude dobre
@petronellla87 ja ta úplne chápem. Neboj, ja kým som nemala svoje tak tiež som sa bála všetkých bábätiek, neexistovalo zobrať nejaké na ruky 😄 to sa zmení hneď ako sa narodí, lebo bude tvoje 😊 a vyjde z teba lebo tak to príroda zariadila 😊
@tomikejt ďakujem som rada ze v tom nie som sama☺️
@petronellla87 prosim ta, nerob si dieta s priatelom ale az s muzom... toto hlavne ries, "technicke zalezitosti" doriesis neskor
@bajka16 googlit a pozerať videa mi nepomaha😆 čím viac googlim tým viac mam otazok😆
@zmrzlinka2021 z priateľa bude manžel v lete ☺️ ale nakoľko už máme svoj vek tak skúšame ešte pred svadbou
@petronellla87 drzim palce! A neboj sa, prezili to tisice generacii zien pred nami a hlavne, uz nie je standardom zomriet pri porode, po porode...
@zmrzlinka2021 ďakujem❤️ inak toto si často opakujem... Ze naše babky porodili popri práci na poli... A bez googlu😆
@petronellla87 v CR je celkom popularna kniha Rozvíjej se, děťátko... Skus pozriet ci ju nemate v kniznici. Tam je pekne zhrnute vsetko co potrebujes vediet a co by si tak zhruba mala ocakavat
@petronellla87 Su to len neopodstatnene strachy a uzkostna povaha. Poradte sa s psychlogom ako preprogramovat mysel na radost, lasku, pokoj a eliminovat vas strach 😇. Ma to momentalne vela zien.
@kittykat22 ďakujem veľmi pekne poobzerám sa po nej☺️
@gigie24 dakujem☺️ nad psychologom som rozmýšľala už tiež... A áno ja som taka povaha úzkostna, ak nemám svoju rutinu ale čaká ma dačo nove hneď panikarim
@petronellla87 https://uloz.to/hledej?q=rozvíjej se dětátko&au... tu je ulozena, mozes sa pozriet ako to vypada. Nie je to moc kvalitne, ale aspon budes vidiet ci sa ti paci.
@petronellla87 Neboj vsetko krasne zvladnes 😘

nie... ešte radšej s tým bábom počkaj...😉