Chybné ovulačné testy: Je to chyba šarže?
Ahojte. Používam ovulačné testy z DM a ako vidieť na foto, tak mám pocit, že od 1.10. tie testy neukazujú dobre. Tá kontrolná čiarka je tiež nejaká slabá, čo je vidieť na testoch z dňa 1. a 2.10. Vidieť, že sú iné aj podľa tej ružovej časti na uchop. Myslíte, že ide o chybnú šaržu?
30.9. začínala byt testovacia palička rovnako silná ako kontrolná, ale to ešte asi neznamená pozitívny test, však? Preto som si myslela, že další deň už bude test pozitívny, no otvorila som nové balenie testov a takto to vyšlo. Myslíte, že prebehla ovulácia, len tie testy to nezachytili, že ozaj boli chybné? Ďakujem za Vaše skúsenosti 🫶🏻
myslim že ovu test je pozit 01.10
myslíš? aj keď tá kontrolná čiarka je akási bledá a slabá?
@anonym_f7c7ea
@anonym_f7c7ea aj ja si to myslím.
@anonym_autor Podľa mňa pekne vidíš zosilnenie testov. 1.10 pozitívny a následne testy slabnú. Nepríde mi kontrolná akási bledá. Je to už dňový test, foto čerstvo spraveného by vyzerala inak. Aj moje toto po čase urobia.
@anonym_autor Podľa mňa pekne vidíš zosilnenie testov. 1.10 pozitívny a následne testy slabnú. Nepríde mi kontrolná akási bledá. Je to už dňový test, foto čerstvo spraveného by vyzerala inak. Aj moje toto po čase urobia.
@anonym_e18939 ona taká bola hneď po vykonaní testu, dokonca jeden test mi nevyšiel vôbec, ani jedna čiarka, preto som si myslela, či tie testy nie sú chybné... mne zas príde čiarka najsilnejšia 30.9. 🙈
Každopádne, keby včera bol pozitívny test, tak dnes nastáva ovulácia, však? Tých 12-36 od pozitívneho testu.
@anonym_e18939 len 1.10 doobeda silná a večer v ten deň viditeľné dosť slabá.. no zmätená som z tých testov :D
Však to máš ukážkové testy 🙂 za mňa pozitívny 30.9. večer, aj 1.10. ráno by som brala, ovulácia BY MALA nastať 12-24 hod po pozitívnom teste. Skôr by som ale povedala, že sú to lacnejšie testy, majú menej farbiva, preto sa tie čiarky neukážu tak pekne (ako napr. Dr.Max)
Však to máš ukážkové testy 🙂 za mňa pozitívny 30.9. večer, aj 1.10. ráno by som brala, ovulácia BY MALA nastať 12-24 hod po pozitívnom teste. Skôr by som ale povedala, že sú to lacnejšie testy, majú menej farbiva, preto sa tie čiarky neukážu tak pekne (ako napr. Dr.Max)
@denisa_deniska áno? Tam hádam to tak bude, styk sme mali 30.9. aj včera 1.10 .. už sa dlho pokúšame, ale testujem len 2 mesiac, tak som taká zmätená z toho bola …
Ďakujem baby 🫶🏻
Každopádne, keby včera bol pozitívny test, tak dnes nastáva ovulácia, však? Tých 12-36 od pozitívneho testu.
@anonym_autor tie hodiny sú individuálne, ale áno, približne tento čas ako si uviedla by mala nastať.
@anonym_autor tie hodiny sú individuálne, ale áno, približne tento čas ako si uviedla by mala nastať.
@anonym_e18939 tak dúfam, že sme to trafili 🙈 .. včera som mala silné bolesti brucha ako to mávam pri ovulácií, dnes pokračujú.
Ahoj, aj ja mam z DM Pepino a toto su moje testy vcera poobede a dnes rano… tiez mam pocit, ze su volake o nicom, ze ta ciarka aj chce byt silna a zrazu strati farbu… skusik este dnes vecer, ci este len pride vrchol alebo uz zacne klecat Lh
@skatloka presne tieto pepino používam .. ja už dnes nestestujem, včera boli už úplne slabé čiarky .. tak vrchol už teda u mňa bol.. dúfam 😆 už aj ovulačné bolesti dnes prešli .. a tvoje tiež vyzerajú za mna pozitívne
@skatloka presne tieto pepino používam .. ja už dnes nestestujem, včera boli už úplne slabé čiarky .. tak vrchol už teda u mňa bol.. dúfam 😆 už aj ovulačné bolesti dnes prešli .. a tvoje tiež vyzerajú za mna pozitívne
@anonym_autor ano, mne uz tiez zacali blednut, takze asi to bol tiez vrchol 🙂 budem drzat palce, snad nam to vyslo 🍀☺️
@anonym_autor ano, mne uz tiez zacali blednut, takze asi to bol tiez vrchol 🙂 budem drzat palce, snad nam to vyslo 🍀☺️
@skatloka ďakujem 😊 aj ja tebe držím palce 🫶🏻teraz som teda asi 4-5DPO a ten čas sa vlečie 😆
@anonym_autor V prvom rade su rozmocene a teda neplatne
@beata_k prečo myslíš, že sú rozmočené? Držím ich namočené 5-6 sekúnd. Keď skúšala menej, ale tam potom nevyšla ani jedna čiarka. Ale to bolo pri tých, pri ktorých som si myslela, že sú chybné ..
@beata_k prečo myslíš, že sú rozmočené? Držím ich namočené 5-6 sekúnd. Keď skúšala menej, ale tam potom nevyšla ani jedna čiarka. Ale to bolo pri tých, pri ktorých som si myslela, že sú chybné ..
@anonym_autor napr. ten z 2.10. je uplne premoceny. Je mokry az po pismena LH. Tam sa az moc v ziadom pripade nemal dostat
@anonym_autor napr. ten z 2.10. je uplne premoceny. Je mokry az po pismena LH. Tam sa az moc v ziadom pripade nemal dostat
@beata_k mne sa to nezdá, ale v poriadku, ďakujem za názor .. testy teda aj tak niečo zachytilo a celkom to sedelo aj s ovulačnymi bolesťami, ktoré som mala 1. a 2.10 .. ale ako som písala, keď ich nemamočim aspoň na 5 sekúnd, tak sa mi neukáže žiadna, ani tá kontrolná, čiarka …