Čiarky na teste nesilnejú
Ahojte, rada by som sa s Vami poradila.
Od piatka mám na tehu teste veľmi slabučkú čiarku. V pondelok bola o čosi silnejšia, ale inak je stále slabá, vlastne ju poriadne ani nie je vidno, len slabý duch. Neviem ju ani odfotiť. Testujem sa už dlho a testy mi nikdy falošných duchov nerobili. Ķeďže som mala aj chrípku, predpokladám, že sa tam niečo udialo a nedopadlo to dobre. Sestrička u môjho gynekológa objednáva najskôr až na 7. - 8. týždeň, kedy je možné zistiť životaschopnosť plodu. Máte niekto skúsenosť,čo robiť ďalej? Nerobím si nádeje, že sa čiarka objaví.
ak testuješ rovnakými testami v rovnakom čase a už ti mešká MS a čiarka zoslabla, ide zrejme o biochemické.. koľko ti mešká MS?
@danyb ms by mala prísť teraz niekedy, nemám pravidrlnu. Testovala som rovnakými aj inými. Ja viem, že ide o biochemické, len neviem čo ďalej. Či nejako privolať ms alebo čo....
@sweetdreams čiže ty už nepripúšťaš že si tehotná? lebo to, že ti vyšli na rôznych testoch rozdielne čiarky vôbec nič neznamená 🙂 majú inú citlivosť ako aj silu farbiva..
na tvojom mieste by som skúsila testovať až po meškajúcej MS, alebo si skús odsledovať ovuláciu, sú na to rôzne metódy a podľa toho budeš vedieť presne kedy ti má prísť MS, aj keď nemáš pravidelnú, lebo dĺžku luteálnej fázy (od ovulácie po MS) má každá žena rovnakú +-1 deň
a je úplne v poriadku že sestrička objednáva u lekára až v 7 tt.. skôr s tým aj tak nemôžu nič robiť a nič nie je isté a ani na ultrazvuku nie je vidno ešte či ide o prosperujúce tehotenstvo.. ak ti má len teraz niekedy prísť MS, tak sa nestresuj a snaž sa byť trpezlivá.. stres ti môže MS tiež oddialiť..
@danyb v pondelok som mala čiarku, dnes ju nemám.... overene na viacerých testoch. Príznaky žiadne. Ovulácia bola presne pred 2 týždňami. Myslím, že nie je o čom....
ak si testovala v pondelok takým istým testom ako teraz v stredu a čiarka tam teraz nie je, tak bohužiaľ..
@sweetdreams kup si digitalny test ten ti ukaze ci si tehu..

@sweetdreams nic, len počkáš na ms.. Biochemicke tehotenstvo. Dr by ti aj tak asi moc nepomohol.