icon

Cítia ženy, keď muž ejakuluje dovnútra?

12. máj 2025

Keď sme plodili deti s manželom, vždy som vedela z manželovej strany, že sa urobil do mňa.tie sťahy v mojej pošve, ten orgazmus jeho viditeľný , to proste vidiš a ja aj cítim, že to do mňa " dáva "
Neviem pochopiť,že niekto povie, dieťa sme neplánovali, povedal ,že si dá pozor. A zrazu mi vyšiel pozitívny test...ako toto nechápem
No a k otázke.
To tie ženy necítia, nevidia ,že muž sa robí dovnútra?

Strana
z2
denkabemommy
12. máj 2025

Predejakulát ti niečo hovorí? 🤷🏼‍♀️.. samozrejme, ak niekto ide bez ochrany, tak nemôže čakať širokouhlý televízor ale nie vždy sa muž musí urobiť do ženy. Btw nehovor hop, kým nepreskočíš 🙂.. raz mala jedna známa takú otázku, až kým sa im nepodarilo omylom 😅

kiki68
12. máj 2025

No vela ludi ide naostro a rata s tym, ze to predtym, co necitis je safe. Ale nie je, tzv kvapky lasky, cize ten preekakulat moze obsahovat spermie, na tehu staci jedna. Toto muz neciti, ani zena. Nema ako. To by si sa na to musela pozerat a to sa vnutri neda. Cize tak. Tiez poznam ludi, co si po hodine dali druhe kolo a nieco niekde u muza zostalo. Takze taky wikileaks a mas doma babo

katica06
12. máj 2025

Robíš prieskum ktorá ako otehotnela? Mám dve kamošky ktoré otehotneli s telieskom, sesternicu ktorá niekoľko rokov brala antiku, len mala črevnú chrípku asi sa znížil účinok tabliet a bolo....a mohla by som pokračovať

minenkaa
12. máj 2025

Wau

kiki68
12. máj 2025
@katica06

Robíš prieskum ktorá ako otehotnela? Mám dve kamošky ktoré otehotneli s telieskom, sesternicu ktorá niekoľko rokov brala antiku, len mala črevnú chrípku asi sa znížil účinok tabliet a bolo....a mohla by som pokračovať

@katica06 presne, je vela tych menej typickych pripadov, moja sesterka tiez takto cez HAK, mala nejaku virozu a znizilo to ucinok. Tiez poznam baby po IVFa zrazu bum tehotne prirodzene, jedna takto po 6 rokoch, jedno mali po vela kolach IVF, druhe nahodne p 4 roky neskor. Jej muz to mesiace nepobral, nejak sa s tym vyrovnaval, lebo 6 rokov to prve a zrazu nieco, co uplne zmenilo plany.

vanilkovazmrzka
12. máj 2025

Je uplne normalne ze to necitia.

pl2y
Autor odpoveď zmazal
sszuzu8
12. máj 2025

Tak napríklad ja to necítim tie stahy. To by som sa musela prestať hýbať a pekelne sa na to sústrediť aby som to vyslovene cítila. Skadiaľ si vzala ze je to citeľne a jednoznačne?

autor
12. máj 2025
@sszuzu8

Tak napríklad ja to necítim tie stahy. To by som sa musela prestať hýbať a pekelne sa na to sústrediť aby som to vyslovene cítila. Skadiaľ si vzala ze je to citeľne a jednoznačne?

@sszuzu8 no veď píšem, z vlastnej skúsenosti.ja cítim ,keď to manžel do mňa púšťa a aj sťahy riadne.preto to nechápem.
Ako vyššie písali,kvapky lásky som nemyslela.,to len ujde
A tiež som prekvapená ,že písali vyššie. Že nič z nich nevyteka.zo mňa vždy.
Preto má to celkom zaujíma

maranta_leuconeura
12. máj 2025

Ked vacsina zien nema vaginalny orgazmus a niektore to popisuju tak, ze penis necitia, tak by som cakala, ze necitia ani ejakulaciu? Akoze mala som v zivote obdobie, ked som tiez nemala citlivost vo vagine a bolo to pre mna natolko frustrujuce, ze sme vaginalny sex radsej vtedy ani nemali.

belllinka
12. máj 2025

To si bola pred manzelstvom panna? Ved vyskusaj s niekym inym. Kazdemu chlapovi netrha vtakom ako pri krci a nevypusta prudy semena ako z hadice.

autor
12. máj 2025
@belllinka

To si bola pred manzelstvom panna? Ved vyskusaj s niekym inym. Kazdemu chlapovi netrha vtakom ako pri krci a nevypusta prudy semena ako z hadice.

@belllinka pred manželstvom som mala partnerov , nikto sa však do mňa nikdy nespravil.
Iba manžel pri plodeni deti, znie to hrozne to plodenie detí,ale neviem to inak napísať
Taku skúsenosť s iným nemam

katica06
12. máj 2025
@kiki68

@katica06 presne, je vela tych menej typickych pripadov, moja sesterka tiez takto cez HAK, mala nejaku virozu a znizilo to ucinok. Tiez poznam baby po IVFa zrazu bum tehotne prirodzene, jedna takto po 6 rokoch, jedno mali po vela kolach IVF, druhe nahodne p 4 roky neskor. Jej muz to mesiace nepobral, nejak sa s tym vyrovnaval, lebo 6 rokov to prve a zrazu nieco, co uplne zmenilo plany.

@kiki68 áno tiež poznám prípady neplánovaného tehotenstva po ivf, aj po niekoľkých nevydarených ivf prišlo tehotenstvo krátko po adopcii dieťaťa,
Kamoškyna kmotra sa po prvom tehotenstve nechránila vôbec, chceli ďalšie deti a nedarilo sa viac než dvadsať rokov až keď sa starší syn vrátil zo základnej vojenskej služby sa im zadarilo druhé dieťa.

ivik4
12. máj 2025

? Nikdy som necitila ked siel chlap do konca a to bolo o mna postarane . Neviem ale moj muz a ani chlapi predtym nemali pritom ,,zachvaty" zasklby a co ja viem co 😃. Ano vidiet mu to na tvari ci tele celkovo ale ze ide nieco do mna to vobec

autor
12. máj 2025
@ivik4

? Nikdy som necitila ked siel chlap do konca a to bolo o mna postarane . Neviem ale moj muz a ani chlapi predtym nemali pritom ,,zachvaty" zasklby a co ja viem co 😃. Ano vidiet mu to na tvari ci tele celkovo ale ze ide nieco do mna to vobec

@ivik4 no vidíš,mne je divné ,že to ostatné nevedia ,necítia 😃

nevenka
12. máj 2025

Ani ja to necitim. Akoze viem, ze sa to deje. Stahy mam pri svojom orgazme a niekedy ho teda mame spolu, ale fyzicky naozaj necitim, ze daco ide dnu, vsak to ma rovnaku teplotu, ako to mam citit? Ale ked tecie zo mna von, tak to uz citim.
To co je za divnu otazku?

autor
12. máj 2025
@nevenka

Ani ja to necitim. Akoze viem, ze sa to deje. Stahy mam pri svojom orgazme a niekedy ho teda mame spolu, ale fyzicky naozaj necitim, ze daco ide dnu, vsak to ma rovnaku teplotu, ako to mam citit? Ale ked tecie zo mna von, tak to uz citim.
To co je za divnu otazku?

@nevenka aj divné otázky sa pokladajú.no čo, sú veci ,ktoré má proste zaujímavú a na to je tu fórum,že sa spytam, bože

nevenka
12. máj 2025

No ale ved nemusi pri kazdom sexe dojst k otehotneniu a naozaj citit nemusis. A nejake kvapocky lasky alebo ze vytiahne kusok neskor, tak to si emas sancu vsimnut. Ty akoze citis co konkretne?

autor
12. máj 2025
@nevenka

No ale ved nemusi pri kazdom sexe dojst k otehotneniu a naozaj citit nemusis. A nejake kvapocky lasky alebo ze vytiahne kusok neskor, tak to si emas sancu vsimnut. Ty akoze citis co konkretne?

@nevenka keď si prečítaš príspevok,píšem ,že keď sme plodili deti, čiže ozaj pár krát sa urobil do mňa manžel,nakoľko sme obe deti mali našupu hneď v prvý mesiac , tak som to cítila
A pointa témy, že nechápem ,ako ženy, ktoré vravia ,že vravel,že si dával pozor, necítili ,že sa urobil.lebo ja to teda cítim ,teda cítila a videla som to záakaždym.
A vždy vytekam, vytekala som

lindusss2016
12. máj 2025

Ja to tiez citim a som prekvapena, ze nie kazda zena, ale je pravda, ze som sa nad tym ani nikdy nezamyslala. A teda ak niekto otehotnie "omylom", cize nechcene, tak to je pre mna dost nepochopitelne, ze ide do rizika nechraneneho sexu.

pasomnica
12. máj 2025

@belllinka 😆

pasomnica
12. máj 2025

Teraz nechápem, akože čo cítiš? Ten prúd semena, či čo? 😂😂😂 Ja teda konkrétne semeno v sebe necítim a nikdy som ani konkrétne výstrek semena necítila, iba pulzovanie penisu, pri spoločnom orgazme to ale nevnímam. A teda na otehotnenie ani nejaký zvlášť výrazný orgazmus u muža netreba, stačí, ked mu len trochu ujde, že mu trocha "šprtne" 🤣 dnu a hotovo, to ani nemusí byť cítiť a tiež predejakulát, že chlap sa ani spraviť nemusí.

sszuzu8
13. máj 2025
@maranta_leuconeura

Ked vacsina zien nema vaginalny orgazmus a niektore to popisuju tak, ze penis necitia, tak by som cakala, ze necitia ani ejakulaciu? Akoze mala som v zivote obdobie, ked som tiez nemala citlivost vo vagine a bolo to pre mna natolko frustrujuce, ze sme vaginalny sex radsej vtedy ani nemali.

@maranta_leuconeura prosím ta a ako si vrátila citlivosť? Ja som necitliva od začiatku sexuálneho života. Či sa to nedá už?

sszuzu8
13. máj 2025
@pasomnica

Teraz nechápem, akože čo cítiš? Ten prúd semena, či čo? 😂😂😂 Ja teda konkrétne semeno v sebe necítim a nikdy som ani konkrétne výstrek semena necítila, iba pulzovanie penisu, pri spoločnom orgazme to ale nevnímam. A teda na otehotnenie ani nejaký zvlášť výrazný orgazmus u muža netreba, stačí, ked mu len trochu ujde, že mu trocha "šprtne" 🤣 dnu a hotovo, to ani nemusí byť cítiť a tiež predejakulát, že chlap sa ani spraviť nemusí.

@pasomnica mňa zaujíma ako na spoločný orgazmus 🤣 akú techniku zvoliť. Je to vôbec fakt reálne? 🫣

arianna25
13. máj 2025

Stávajú sa aj také prípady, kedy muž má predčasnú ejakulaciu a teda vystriekne skoršie než príde orgazmus a tak sa môže pri prerušované súloží štát, že muž ho vytiahne keď cíti že to na jeho ide, ale výstrek už prebehol.

arianna25
13. máj 2025

Aj tak sa stáva pri forme antikoncepcii ako prerušovaná súlož. A samozrejme aj spomenuté kvapôčky lásky.

arianna25
13. máj 2025

Milá autorka, každý pár má iné prežívanie styku a nie každej sa to podarí na prvý šup pri plánovaní ako tebe a tak to je proste rôzne.

spenat9
13. máj 2025

Ahoj, no ja som z tych ktora to citi vzdy ze sa muz urobil, mala som viacero partnerov a vzdy som to u kazdeho citila ci som mala hak ci dokonca aj s kondomom.. a aj to vytekanie som mala vzdy.. takze v tomto rovnako ale tak vidis niektore pisu ze to necitia.. mozno zalezi od viacero veci, mozno aj to ze kazda sme inak sirsia tam dole, mozno aj to ma na to vplyv

lindusss2016
13. máj 2025
@sszuzu8

@pasomnica mňa zaujíma ako na spoločný orgazmus 🤣 akú techniku zvoliť. Je to vôbec fakt reálne? 🫣

@sszuzu8 isteze je to realne. Musis sa naladit, na seba, na muza, vnimat vsetko okolo toho a byt 100% v pritomnosti. Ak budes v mysli riesit nakupny zoznam, tak v spolocny orgazmus nedufaj. Ale teda ved normalne komunikuj s muzom, ze uz sa to blizi, nech ste pripraveni. A mna teda vzdy dostanu prave tie stahy a aj mojho chlapa a celkova atmosfera. Ked ste s partnerom zohrati, spolocny orgazmus by nemal byt problem. U nas to je teda minimalne 9/10 😁

mimikarol
13. máj 2025

Ja to teda necítim. A keďže som už roky neplodná tak si žiadny pozor dávať nemusíme. Nikdy som to semeno necítila

Strana
z2