Cítili ste niečo, keď vás stimulovali?
Cítili ste niečo vo vaječníkoch alebo skratka dole keď vás stimulovali? Ja mám 1-0-1 closti prvykrat a citim take pulzovanie pravého vaječníka - je to Ok? Zajtra doberman piaty deň 🙂
@yamahka ja som 8DC - zajtra doberiem posledné dve tabletky a citim akoby mi pravý vaječník pulzoval, alebo tak pichal … môže byt že sa konečne rozbehli? Nemeskal vám menzes po clostibegyte?
@juliavolna môže byť, každopádne uvidíš keď pôjdeš na folikumetriu.. a nemeskal mi menzes. Prišiel skôr na 27MC namiesto 30MC :D
@yamahka 12DC 20mm , pichnúť chce z nedeľu nie je neskoro ?
@juliavolna To je ok🙂 ja som dnes 13MC a folikul 24mm tak dnes mi aj pichli. Nech sa darí! 🙂)))
Ja som citia ovulaciu,bolelo ma podbrusko mala som ho vemi citive az akoby teplotu so mala tak so sa citia.
@trojnasobnamama a keď ste cítili tieto príznaky tz že ovu práve prebiehala ? Kedy sa snažiť? Vyšiel vám clostil na 1x?
@yamahka písala som ti 🙂
@juliavolna my sme kazdy druhy deň cely mesiac.podarilo sa na druhy mesiac.
@trojnasobnamama a vyetko v poriadku všetky detičky zdravé ? Super že vyšlo gratulujem

@juliavolna ja som brala pol lieku-0- pol lieku. Od 3MC do 8MC. Vždy som cítila pri tých liekoch také citlivé podbruško. Prvý cyklus closti plus ovritelle, mala som s toho krásne folikuly. Ale nevyšlo to. Neviem prečo. Teraz skúšam druhý cyklus tak v piatok idem na folikumetriu. Inak žiadne účinky. Okrem citlivého podbruška.