Cítili ste sa ako tehotné počas snažilkovania a nakoniec ste tehotné neboli?
Stalo sa vam, ze ste sa pri snazeni o babo citili tehotne aj ked ste nakoniec neboli? Uz treti mesiac ma pobolieva podbrusko, furt cikam (bez bolesti, uz som aj rozmyslala ci nemam mocak chyteny, ale nic neboli, nepali). Obcas ma bolia prsia. Proste priznaky. Ms prisli jak hodinky, tehu som nebola.
.
@domig1 ano, asi sa moc sledujem alebo co
Ano, kazdy mesiac. A to sme sa snazili uz o druhe, takze som bola tehotna uz predtym a minimapne dvakrat som bola presvedcena, ze som 100% tehotna a ze mam priznaky a citila som sa tak. A nebola som.
@lucilaines a nakoniec si otehotnela? aj vtedy si mala priznaky?
Ano nakoniec som otehotnela po cca 5 mesiacoch. Vtedy som este ani nestihla mat, akoze toto bude z iet smiesne, ale je to pravda..mala som este asi 6 dni do menzesu a snivala sa mi strasna nocna mora, co sa mi inak nestava len v prvom tehotenstve..tak som rano hned robila test a pozitivny..to bol jediny priznak, este som sa nestihla nejak sledovat viac 😀ale ano, ked uz som to vedela, tak jasne ze som tie priznaky zacala vnimat a riesit..
@lucilaines mozem sa spytat ked pises ze uz si babo mala, kojila si este? ja kojim 1r4m dcerku
@lucilaines presne! Aj ja som to mala.. Asi 4dni pred MS som mala spankovu paralyzu co som predtým v živote nemala.. Nočná mora kedy ku mne z tmy vystúpil nejaký chlapik v maske a povedal vstávaj a ja som sa nevedela zobudiť.. Potom som zistila testom, že som tehotna😃
Nie, uz som vteda par mesiacov nekojila. Ale snazit sme sa zacali ked som este kojila a nedarilo sa. Prestala som ked mal syn 1,5 roka a otehotnela som 2 alebo 3 mesiace potom.
Ja som si tiez kazdy mesiac myslela, ze som tehotna. Vsetky priznaky som na sebe badala. A nebola som. Tak som mala biochemicke tehotenstvo, oneskorena mrcha, dr mi povedal, ze mam prist po vyvolavacku o mesiac, kebyze sa mi rozhodil cyklus. Tak som sla kedze sa oneskoril. Oznamil mi, ze som tehotna. A paradoxne som necitila nic, absolutne nic. Ani ma nenapadlo, ze by sa to podarilo, rozhodli sme sa s muzom, ze si dame na leto pokoj s tym a budeme si uzivat. Jak natruc. 😂 Ale nelutujem.
Áno bohužiaľ. Ja keď som mala chemické tehu, tak vtedy som prvý krát pociťovala, že moje telo inak fuguje. Nikdy som PMS necítila aj keď som vedela, že čo to so ženami normálne robí. Tak som vlastne zistila vďaka extrémnej únave, podráždenosti, citlivým prsiam, ktoré svrbeli, boleli, ťahali, cikať som chodila každých 20minut, cítila som ťahanie v podbrušku... No proste som hneď vedela, že mi dačo je. Tak som zistila, že som tehotná, lenže neúspešne. Odvtedy sa podobne cítim každý mesiac. Podbruško cítim furt po ovulácii až do MS, prsia tiež už zrazu pobolievajú, nehovoriac o neustálom pocite na cikanie, tiež po ovulacii furt behám na WC. Zmenilo sa mi asi hormonálne fungovanie v tele. Napr ako to tu píšem, tak zrazu všetko opäť cítim, už ma pálivo svrbia prsia, podbruško ma tlačí 😂 MS mám dostať o 8 dní, proste.... Včera som cítila pichanie v podbrušku ako keď som cítila ohniezďovanie.... JE TO PROSTE KATASTROFA!!!! Psychika je mocný pán, môžem robiť čokoľvek aby som sa na to nesustredila, samé to vôjde do hlavy. Takže ak ja raz zostanem tehotná, tak ma to brutálne prekvapí 😀😀😀
my sme sa nesnazili nejak moc dlho,mozno 3 mesiace,ale pocas tych dni som bola "stale tehotna" 😀 mala som v kuse nejake tehu priznaky..stale som si opakovala,ze to uz muselo vyjst,lebo sa citim tak alebo tak,mam taky a taky priznak..hehe..a ked som naozaj otehotnela,tak nic,ziadny priznak..uverila som,az ked mi meskala ms a digi test ukazal jasne plus 😉
Ano, odkedy som zacala tuzit po dietati, citila som sa tehotna takmer kazdy mesiac 😂 este skor, nez sme sa vobec zacali snazit. Aj pri prvom, aj pri druhom.
Len raz som mala pocit ze som tehu aj ms meskala 2 dní co nebýva a potom som si robila test bol negatívny a poobede v ten deň dosť silnejšia ms ako býva.... Ďalší mesiac to isté a preto som netestovala až keď mi ostalo zle z kávy si vravím žeby predsa a test bolpozitivny
Inak som pocity pri snažení že som tehu nemala
To asi kazda, co sa zacne snazit
@millky ja to mám podobne, mam za sebou dve skusenosti ako ty, vo veľmi skorom štádiu a proste odvtedy mam pocit že po ovulacii je niečo inak, ťahanie v podbrusku, nafukovanie a pod.. a potom stale pride mrcha. Psychika je veľká potvora,asi naozaj platí že na to nemôžeme v kuse myslieť a pozorovať sa. Ale keď to nejde
@luci_ba veď to. Je to ťažký boj so psychikou. Kiež by sa to dalo zastaviť. Ja napr viem, že tento cyklus sme deň pred ovulkou nieže skúšali ale skôr nedávali pozor. Bolo nám to jedno. A proste je to divný pocit pre mňa. Nedá sa nemyslieť na to. Mužovi to možno jedno je, ale ja za každým mám také divné pocity, že si želám aby sa to konečne podarilo. No nemysli na to! Ako?? Ja som si sex po chcemickom ani raz neužila ak to bolo počas plodných dní, lebo vždy mám myšlienky o tom, že si želám mimčo. Vždy, keď som bola mladšia som si myslela, že pri mojom "šťastí" ostanem tehotná ak si čo i len trochu nedám pozor. A zrazu... Nejde to a nejde to. Možno ak príde čas, a ja úplne rezignujem, tak vtedy to príde. Očividne nemáme problém s otehotnenim. Už len aby tam dolu boli bunky bojovníkom 😉
Ja mam to iste snazime sa druhy mesiac priznaky mam vsetky a to len preto ze tam je ta velka tuzba robila som si testy nq 2 slaby duch duch ale uz nerobim vyse tyzdna cez vykend ocakavam ms a az potom si test spravim aj ked ma to laka hned ale nie musim cakat vpodbrusku ma boli v kuse bez prestavky od poslednej ms krce na vracanie az ma teply pod obleje ale pockam ci ms pride testy doma nemam aj ked ma to laka si kupit ale to by som asi kazde rano jeden spravila nez by sa druha ciarka objavila ale potom to sklamanie nieje prijemne ked nepride do konca mesiaca ms mam ist k lekarke
Nebojte dievcata, my sa snazime 2 roky a uz ma preslo sledovanie kazdeho priznaku..zo zaciatku som bola "tehotna" kazdy mesiac, tak asi 3/4 roka to trvalo, potom uz som to neriesila, kedze viem, ze jedine test alebo lekar to na 100% potvrdi ;)
Baby ja uz sa citim jak cvok niekedy. Snazime sa len 3ti mesiac a uz mi sisi. Co bude ked to takto pojde dalej netusim 😂😂 Prva ms prisla o den skor (nemala som sancu vysilovat), druha hned rano som testovala a nestihla som ani poriadne pokukat test zo "vsetkych uhlov" a prisla ms. Teraz budem testovat az ked bude meskat!!! Klamem, hned rano v den ms budem prikukat ked nie den vopred.
Milionkrat sa tu o tom pisalo a vzdy krutim hlavou nad babami co testuju priskoro a ukazuju tu biele testy a ked ide o mna busi mi srdce a cucim do bieleho testu a vykrucam ho do vsetkych stran, vsugeruvam si priznaky, no cistyyy cvok.
napisala som ti, casom to prestanes proste riesit ;)

A snažíte sa tri mesiace? Ak áno tak to bude zrejme PMS+psychika 🙂